• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wikula- ciacho to Amalfi skołuje :))))
Tom poszedł z dziećmi po kałużach pochodzić póki nie pada...ależ cisza w domu:))))

no i &&&&&&&&&&&&&&&&& za córeczkę ;)!!!!

Ja już po obiedzie,chińszczyznę stworzyłam:)
Teraz lodzik (z zamrażarki) i kawa.
Potem mam do zapakowania kilka biustonoszy,muszę wysłać dzisiaj i wstawić torebki na aukcję.

Martusia- bardzo chętnie bym Cie pomalowała:)
przyjemności..

Oliwka- smacznego loda;)

ja włeśnie w tym deszczu byłam w sklepie-dzieciom zachciało się naleśników z nutella a nie było mąki..

info od Wisieńki-skurcze się wyciszyły....:(

Oliwka zanim wystawisz torby na allegro najpierw nam pokaż , może się skusimy:)
Mama ale bym zjadła naleśnika z nutellą ale brak wszystkich możliwych składników:)
Wikula pewnie że będzie dziewczynka.

Dentico- no ja tez nie miałam wszystkich składników..ale jak dzieci proszą i patrzą tymi wielkimi oczami to wez nie jedz...pojechałam...i już jedzą:)
wlatuj do mnie ;)

hej, ja juz po pracy i zakupach zaraz lecę szorować piekarnik a potrm was podczytam
u mnie leje więc na de mono nie pojedziemy :(

martusia właśnie sobie przypomniałam że już kiedyś miałam z gmailem problem, szwagierka też nie dostawała od nas dużych maili

i znowu mam prośbę
możecie napisać komentarz pod tym wpisem na blogu? znowu biorę udział w konkursie :) Szaszłyki wg leonkota z Magicznej kuchni - Kuchnie świata - Onet.pl Blog

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry