• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

A u mnie bez obiadu-jestem sama, a na wieczór jadę do bratowej czy tam szwagierki [chyba szwagierki] na urodziny :) A w zasadzie to jeszcze śniadania nie jadłam... tzn właśnie piję jogurt...

a co do gazetki to ja nadal nie mam-nikomu się nie udaje do mnie wysłać ;/

reklama
A my na obiad do mamy idziemy :-)

Bree - nie będzie już IUI bo w poniedzialek już będzie po ptokach, ale co tam naturalnie się uda:))

Dobre podejście Wikula!! Pewnie że się uda. Działajcie!!

Dzięki dziewczyny, wiecie specjalnie tylko twarz wstawiłam żeby całość pominąć ;) Ale niektóre mnie mają na nk w znajomych i na fb to wiedzą...

Bree
-ale która część mojego postu pasuje do Ciebie? O spaniu czy o wojnie :)

Ta o spaniu i wyrzutach sumienia :-)
lecę na zakupy, dopiero :zawstydzona/y:

tymonka czekam na fotke bo obrazek musi być super. Przy zaawansowanej odpowiedzi masz wgrywanie załaczników, na dole strony lub przez program tiny pic jest bezpłatny
Oliwka ja też czekam na fotki, jestem zakupocholiczką, przyznaje się bez bicia:)
Wikula pewnie że uda się naturalnie!!!!!!!!!

kahaka wysłałam Ci pw-nie chcę tu publicznie... W ogóle kiedyś myślałam o tym, że mogłybyśmy założyć weterankową grupę-wtedy by można wszystko pisać, a nie wszyscy by mogli czytać...

Kahaka - miłego seansu:))

Martusia - nie wiem czy jest sens zakładać zmkniętą grupę, tzn. ja się dostosuję do decyzji większości:), ale obawiam się, że po jakimś czasie mało osób bedzie odwiedzalo wątek...

Taką oto sukienusię wydziergałam:
JrKFEjb4qeM61o1BDB.jpg

Tylko nie wiem, co zrobię, jak będzie chłopak-raczej nie będzie mu do twarzy :-D

reklama
witajcie-jestem po pracy :)

Kahaka- dzięki za wstawienie fotki:)
a sukienusia sliczna- bedzie córka-jak tak wczesnie test Ci wyszedł to córka-zobaczysz :))

Wikula- &&&&&&&&&&&&&&&&&& za naturalsa :)) uda sie -działajcie!!

A gdzie sa buty?? Pokazcie buty kocham buty!!
oliwka torba piekna uwielbiam takie, a na torbach to ja sie znam
mama ale tu chudziuska, zjedz cos. Upiec ci ciasto?? Pozdrow wisienke i powiedz jej ze jej zazdroszcze
kahaka kiecke pokaz

Amalfi-moje buty Kahaka wstawiała wczoraj,ale nie pamiętam na której str...
a ja chudzinka ...proszę Cię -uda mam za grube-ze 3,4 kg oddam w dobre ręce ;)))))))))
ale ciasto chętnie zjem;)))

Na początku się witam z wszystkimi:)

Mama , Martusia śliczne z Was kobietki.
Mama udanego dnia, miłych klientek.

Miłego dnia dziewczyny.
Dentico- dzięki ;*

a klientki były miłe -zrobiłam dzis 2 manicury ,pedicure,makijaż na weselicho-mama pana młodego...
znów dostałam 5 zł napiwku :)

Mama w pracy, a to zdjecie z dzisiaj rana?

Tymonka- tak,to fotka dzis rano zrobiona :)chyba Amalfi pisała,zeby tu uaktualnione fotki powrzucać no to wrzuciłam przy pomocy Kahaki:)))

Martusia,Wikula,Młodam,Bree i reszta babeczek- dziękuję za komplementy....
c018.gif
c007.gif

Oliwka- super torebka!!
i fajne buty:))

no i miałas sex udanyyyy -to tylko pozazdrościć!! masz rację ŻĄDAJ więcej
c008.gif
c008.gif

czas na kawę..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć