• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

oliwka no śliczna torebka, nic tak nie poprawia humoru jak za kupy noooo a jeszcze zakropione przytulankami....cu d miód
My dzis domowy dzien mamy, m pojechał po kostke brukowa bo robimy opaske zwirowa wokół domku, śniadanko bylo do lózka wiec dzien sie zaczął super tylko cos głowę czuje:( mam nadzieje ze po kawce bedzie ok

Mama w pracy, a to zdjecie z dzisiaj rana?

reklama
czesc dantico :) to ja jestem włascicielka tego obrazka- wisi na lodówce i za każdym razem jak go widze to sie śmieję:) Jak mnie nauczycie wstawiać fotki to zrobie i wstawie:)

Ale macie fajne cudeńka, buty, torebki (uwielbiam)!!!

Mama - aj sobie zrobiąłm taki malinowy kolor na paznokcia, bardzo mi się podoba:))

Oliwka - super butki! jaj mam w takim stylu, bez fredndzieków w zlotym kolorze:)

Niestety nie będę miała IUI tym cyklu, bo moje wredne pęcherzyki nie pękły jeszcze dostałam znowu pregnyl i jutro mamy działać, więc będzie gorąco!

Wczoraj widzę była rozmowa o sushi - ja uwielbiam!! Mniam mniam!

Hej, ja dopiero wstalam... Ale jeszcze bym pospala... W zasadzie cale dnie bym mogla spac:| ale jak spie dlugo to potem jestem zla na siebie ze dzien marnuje...
My z moim mamy mala wojne od 2 dni-tzn za dnia jest w miare dobrze, a wieczorem klotnia

zrobilam sobie dzis test, dla picu 10 ml , 1 kreska a tam gdzie powinna byc 2 jest.. hmmm cien cienia? jak sie spojrzy pod odpowiednim katem to cos widac ale to chyba reszta ovitrelle, dostalam go jakies 13 albo 12 dni temu.. albo to tylko pasek kontrolny :D zobaczymy we wtorek ;p od owu minelo 10 dni w sumie dopiero ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry