Bree
Fanka BB :)
cześć laseczki.
Wstyd się przyznać ale ja pół godziny temu wstałam.
Wróciliśmy wczoraj chyba w pół do drugiej w nocy.
Co Ty gadasz kobito?? Śliczna laska jesteś. Masz bardzo ładną twarz :-)
No no mama fajowe buciki, ja takich nie mogę nosić, bo mam grube giry i wyglądam śmiesznie, tak skracają nogę te fasony wokół kostki.
Ale Ty laska jesteś - na fotce widać - to pewnie superro na Tobie leżą.
Oliwka Twoje buci też super. Uwielbiam tą kolekcję niebieską venezi, chciałam sobie wczoraj kupić baleriny z niej ale czasu mi nie starczyło. :-( Następnym razem nadrobię
Ale jak pękną to będzie IUI??
Bożeee jakbym to ja pisała :-)
Wstyd się przyznać ale ja pół godziny temu wstałam.
Wróciliśmy wczoraj chyba w pół do drugiej w nocy.
Bitki w sosie cebulowym -pychotaaaaa :-)Bree ale mi się miło zrobiło :-) a co takiego Twój mężczyzna ugotował![]()
Zjola, pozazdrościłaś i u nas pada od ranaA siebie pokazać-żeby jeszcze było co hehe
Tylko wiecie, ja to z tych wielorybowatych
Mi dziś w pracy szybko zleciało-całe szczęście... A teraz dopiero w pn idę na nockę
Dobra-wracam do nadrabiania Was
Co Ty gadasz kobito?? Śliczna laska jesteś. Masz bardzo ładną twarz :-)
Kahaka w takim razie czekamy z niecierpliwością na wyniki. A gazetkę dostałaś, czy wysłać?Jestem dziewczynki
Spałam sobie, sorry, jakoś tak mnie wzięło.
mmm, nic nie dostałam
Bree, wyślij mi prosze tą gazetkę z szydełkowaniem na kahaka@wp.pl
Wyniki będą dopiero w poniedziałek.
oto mamy pazurki i buciki
No no mama fajowe buciki, ja takich nie mogę nosić, bo mam grube giry i wyglądam śmiesznie, tak skracają nogę te fasony wokół kostki.
Ale Ty laska jesteś - na fotce widać - to pewnie superro na Tobie leżą.
Mama,moje kosztowały 99zł)))
Mama,laseczka jesteś)))
Zaraz wrzucę fotkę torebki z neta bo nie mam siły teraz robić zdjęć.
Torebka jest zupełnie nie w moim stylu ale piękna i zakochałam się w niej.
ŻĄDAM więcej takich dni i nocy! Najpierw zakupy potem super przytulanki z mężem!Achhh jak mi dobrze
Tak się rozleniwiłam,że kawy nie mam siły zrobić![]()
Oliwka Twoje buci też super. Uwielbiam tą kolekcję niebieską venezi, chciałam sobie wczoraj kupić baleriny z niej ale czasu mi nie starczyło. :-( Następnym razem nadrobię
Ojj Wikulka to szkoda. Ale uparte te pęchole.Ale macie fajne cudeńka, buty, torebki (uwielbiam)!!!
Mama - aj sobie zrobiąłm taki malinowy kolor na paznokcia, bardzo mi się podoba)
Oliwka - super butki! jaj mam w takim stylu, bez fredndzieków w zlotym kolorze
Niestety nie będę miała IUI tym cyklu, bo moje wredne pęcherzyki nie pękły jeszcze dostałam znowu pregnyl i jutro mamy działać, więc będzie gorąco!
Wczoraj widzę była rozmowa o sushi - ja uwielbiam!! Mniam mniam!
Ale jak pękną to będzie IUI??
Hej, ja dopiero wstalam... Ale jeszcze bym pospala... W zasadzie cale dnie bym mogla spac:| ale jak spie dlugo to potem jestem zla na siebie ze dzien marnuje...
My z moim mamy mala wojne od 2 dni-tzn za dnia jest w miare dobrze, a wieczorem klotnia
Bożeee jakbym to ja pisała :-)