• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

cześć laseczki.
Wstyd się przyznać ale ja pół godziny temu wstałam.
Wróciliśmy wczoraj chyba w pół do drugiej w nocy.

Bree ale mi się miło zrobiło :-) a co takiego Twój mężczyzna ugotował :)
Bitki w sosie cebulowym -pychotaaaaa :-)

Zjola, pozazdrościłaś i u nas pada od rana :P A siebie pokazać-żeby jeszcze było co hehe
Tylko wiecie, ja to z tych wielorybowatych :)
Mi dziś w pracy szybko zleciało-całe szczęście... A teraz dopiero w pn idę na nockę :)
Dobra-wracam do nadrabiania Was

Co Ty gadasz kobito?? Śliczna laska jesteś. Masz bardzo ładną twarz :-)

Jestem dziewczynki
Spałam sobie, sorry, jakoś tak mnie wzięło.
mmm, nic nie dostałam
Bree, wyślij mi prosze tą gazetkę z szydełkowaniem na kahaka@wp.pl
Wyniki będą dopiero w poniedziałek.
Kahaka w takim razie czekamy z niecierpliwością na wyniki. A gazetkę dostałaś, czy wysłać?

oto mamy pazurki i buciki

No no mama fajowe buciki, ja takich nie mogę nosić, bo mam grube giry i wyglądam śmiesznie, tak skracają nogę te fasony wokół kostki.

Ale Ty laska jesteś - na fotce widać - to pewnie superro na Tobie leżą.

Mama,moje kosztowały 99zł:))))
Mama,laseczka jesteś:)))):tak:

Zaraz wrzucę fotkę torebki z neta bo nie mam siły teraz robić zdjęć.
Torebka jest zupełnie nie w moim stylu ale piękna i zakochałam się w niej.
ŻĄDAM więcej takich dni i nocy! Najpierw zakupy potem super przytulanki z mężem!Achhh jak mi dobrze:)
Tak się rozleniwiłam,że kawy nie mam siły zrobić:(

Oliwka Twoje buci też super. Uwielbiam tą kolekcję niebieską venezi, chciałam sobie wczoraj kupić baleriny z niej ale czasu mi nie starczyło. :-( Następnym razem nadrobię

Ale macie fajne cudeńka, buty, torebki (uwielbiam)!!!

Mama - aj sobie zrobiąłm taki malinowy kolor na paznokcia, bardzo mi się podoba:))

Oliwka - super butki! jaj mam w takim stylu, bez fredndzieków w zlotym kolorze:)

Niestety nie będę miała IUI tym cyklu, bo moje wredne pęcherzyki nie pękły jeszcze dostałam znowu pregnyl i jutro mamy działać, więc będzie gorąco!

Wczoraj widzę była rozmowa o sushi - ja uwielbiam!! Mniam mniam!
Ojj Wikulka to szkoda. Ale uparte te pęchole.
Ale jak pękną to będzie IUI??

Hej, ja dopiero wstalam... Ale jeszcze bym pospala... W zasadzie cale dnie bym mogla spac:| ale jak spie dlugo to potem jestem zla na siebie ze dzien marnuje...
My z moim mamy mala wojne od 2 dni-tzn za dnia jest w miare dobrze, a wieczorem klotnia

Bożeee jakbym to ja pisała :-)

reklama
Dzięki dziewczyny, wiecie specjalnie tylko twarz wstawiłam żeby całość pominąć ;) Ale niektóre mnie mają na nk w znajomych i na fb to wiedzą...

Bree
-ale która część mojego postu pasuje do Ciebie? O spaniu czy o wojnie :)

Mama wyglądasz ślicznie!
Promiennie i świeżo... i w moim ulubionym błękicie :)

A powiedzcie dziewczyny-gdzie przechowujecie torebki... Ja mam ich dość sporo, ale najczęściej są w worku i na dobrą sprawę zmieniam rzadko bo nie widzę jakie mam... co prawda potem jak jakiejś szukam to się dziwię że mam jakąś fajną bo już o niej nie pamiętam hehe Ale chciałabym mieć jakoś na widoku... żeby częściej korzystać z całości...

W Venezi mają bardzo fajne rzeczy, ale niestety dla mnie za drogie...

Ostatnia edycja:
Martusia - ja mam taką dużą wnekową szafę przy wejściu i tak na dwóch pólka poupychane torebki, ale też w sumie nigdy nie wiem co mam... Są takie specjalne wieszkai na drzwi na torebki, może coś takiego sobie zamontuj??

Młodam hej:))) co u Ciebie?:)
Martusia ja np mam torebki na wierzchu ale nie lubię zmieniać wracając do ''starych'' więc wyprzedaje je:)
Wczoraj kupiłam jedną a później wystawię 2 mniejsze z Venezii bo pewnie nie będę ich używać.
Mam jeszcze z zeszłego roku żółty worek skórzany z Venezii i czasami go noszę jak jest słonecznie.
No i staram się kupować na przecenach chociaż jak mi się coś spodoba to nie ma zlituj:)))))
Dobrze,że mój mąż wyrozumiały i sam dopinguje do zakupu bo ja z tych co:chcę ale:cena,kolor,nie wiem,może innym razem:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martusia jak będę popołudniu wystawiać to wrzucę tutaj też fotki:)

Ależ mnie dzisiaj mdli:(((
Zmykam,do później,papapapa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry