• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Tymonka przytulamy.

A jak znajomi i rodzina gadają to też nie jest fajnie. U mnie tylko czasem zapytają i cisza, już wiedzą, że dupa to się odczepili :D

Wiecie, coś mi BB źle chodzi albo to wina netu.
I tak w sumie już idę, miłego dnia i nie smutasić się!!

Lilith no mi też net muli-już od wczoraj...własnie teraz musiałam się łączyć na nowo bo mi się rozłączył...
tez zmykam na chwilę -paznokcie sobie zrobię...

Tymonka- kochana Ciebie tez mocno przytulamy!!!
h030.gif

dziękuję Wam babeczki ,ze jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojojojoj co tu się porobiło. Co to za smutaski??
Ja już po pracy.
Kochane nie smutajcie się już. Witajcie wszystkie.
A Kahaka gdzie znów przepadła?Jak po badaniach??

U mnie eMek dziś obiad ugotował. :-D Pierwszy raz. Z przepisu z bloga Mmmm - dzięki kochana. Dobre opisy robisz. Tylko dzwonił bo zapomniał posolić i popieprzyć mięso - czy można już na patelni :-)

Jestem,byłam w PCPR-dostanie Oliwka ok 960-980zł zasiłku miesięcznie no i będą mamusie naszą gonić...musi płacić alimenty!:)))
hahaha,szlag ja trafił i wygrażała mi:)))
Od wczoraj niemiłosiernie boli mnie głowa,aż nie wiem co łykać:(

Oliwka to super. Będzie Ci trochę lzej finansowo.

Nie,tym razem to nie zatoki.Boli tył głowy i szyja no i znowu mam nieziemską zgagę:(((

Oliwka a może to z nerwów. Czasem od stresu potylica boli.

oliwka znam ten ból, też tak miewam, raz nawet do tego stopnia że w nocy jechaliśmy na pogotowie. Może idź z tym do neurologa??

kurcze nawet się nie przywitałam, świnia ze mnie :p

tymonka długo trzeba czekać na wizytę u W? myślę, że może jeszcze u niego spróbujemy

balbinka pomysł z obrazem super, a pomyśl jak by się ucieszył z twojego aktu :)

bree szkoda, że wizyta u endo niewiele wniosła, ja już pisałam że jeśli chodzi o badanie prl z obciążeniem, w leczeniu niepłodności niewiele wnosi, mój obecny gin uznał je za niepotrzebne naciąganie

Wiem właśnie, dlatego aż mnie zatrzęsło jak usłyszałam o tym badaniu. Ale ona chce sprawdzić, czy ta prl to u mnie czynnościowa czy z guza może jakiegoś na przysadce. Jak to badanie wyjdzie jakieś tam to mnie skieruje jeszcze na RM żeby obejrzeć mój móżdżek czy wszystko z nim si.

My zaraz jedziemy na shopping. Cały tydzień czekałam :-)

Hejka babki!

Martusia, Bree - już fotkę zwinęłam, jak się pokarzecie to jeszcze raz wkleję a co mi tam :)

Martusia - ta kąpiel w jeziorze i pogoda w jego okolicy powinna być karalna! U mnie leje już drugi dzień :wściekła/y:!

Zjola, pozazdrościłaś i u nas pada od rana :P A siebie pokazać-żeby jeszcze było co hehe
Tylko wiecie, ja to z tych wielorybowatych :)
Mi dziś w pracy szybko zleciało-całe szczęście... A teraz dopiero w pn idę na nockę :)
Dobra-wracam do nadrabiania Was

Ostatnia edycja:
reklama
Martusia- witaj kochana:)
śliczna fotka-piekna z Ciebie kobietka i proszę nie pisz tak o sobie..każda jest inna ,ale kazda piekna!
śliczna fryzurka i taka pogodna jesteś ;)

mmm-a Ty gdzie na urlop we wrześniu??

zrobiłam sobie pazurki-podpiłowałam bo juz długie były,pomalowałam na bordowo i na serdecznych palcach przykleiłam 2 różowe symilki...podchodzi Zuza i mówi-mamo jak stylowo ....
a093.gif
..
c008.gif

skąd te dzieci takie wyrazy znaja-ja w zyciu nie powiedziałam ze jestem stylowa....
no ale fajnie,jak tak dziecko powie
c007.gif

jak Kahaka sie pojawi to wyslę Jej fotkę i uprzejmie wstawi to oblukacie ten styl
c005.gif
c005.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry