Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pierwszy raz. Z przepisu z bloga Mmmm - dzięki kochana. Dobre opisy robisz. Tylko dzwonił bo zapomniał posolić i popieprzyć mięso - czy można już na patelni :-)Jestem,byłam w PCPR-dostanie Oliwka ok 960-980zł zasiłku miesięcznie no i będą mamusie naszą gonić...musi płacić alimenty!))
hahaha,szlag ja trafił i wygrażała mi))
Od wczoraj niemiłosiernie boli mnie głowa,aż nie wiem co łykać![]()
Nie,tym razem to nie zatoki.Boli tył głowy i szyja no i znowu mam nieziemską zgagę((
oliwka znam ten ból, też tak miewam, raz nawet do tego stopnia że w nocy jechaliśmy na pogotowie. Może idź z tym do neurologa??
kurcze nawet się nie przywitałam, świnia ze mnie
tymonka długo trzeba czekać na wizytę u W? myślę, że może jeszcze u niego spróbujemy
balbinka pomysł z obrazem super, a pomyśl jak by się ucieszył z twojego aktu
bree szkoda, że wizyta u endo niewiele wniosła, ja już pisałam że jeśli chodzi o badanie prl z obciążeniem, w leczeniu niepłodności niewiele wnosi, mój obecny gin uznał je za niepotrzebne naciąganie
Hejka babki!
Martusia, Bree - już fotkę zwinęłam, jak się pokarzecie to jeszcze raz wkleję a co mi tam
Martusia - ta kąpiel w jeziorze i pogoda w jego okolicy powinna być karalna! U mnie leje już drugi dzień!