• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Będę Was podczytywać przecież, ciekawość by mnie zeżarła co się tu dzieję :-D i komu znowu się udało.
Dobrze mi było ostatnio, gdy o cyklu nie myślałam a zawsze jak zaczynam za dużo pisać tu to i sobie coś wkręcać zaczynam. Nie chcę tego. Od poniedziałku mam dużo spraw na głowie, lekarzy badania etc. Więc i czasu mało będzie.
Cykl się skończył, fl jak zwykle 14 dni więc dzis 2 dzień @ mam.

Tak więc dziewczyny, jak nie będę nic pisać, to nie znaczy że nie pamiętam, czy o Was nie myśle lub kciuków nie trzymam. Cały czas z Wami jestem, tylko trochę bardziej milcząca :tak:

reklama
Lilith - ja mam podobnie. Obecność na forum, to często rozdrapywanie ran, ale dużo się też dowiedziałam i dużo dostałam wsparcia w złych chwilach. Nigdy nie będziemy się czuły komfortowo dopóki nie będziemy miały swoich pociech przy sobie a tego nikt nie może nam zagwarantować, eh.

ooo balbinko jak ty szybko dzialasz- kurcze wszystkiego sie dowiedziałas w tak krotkim czasie:) wielka jesteś. To znaczy że od dzisiaj sa nowe umowy czy stycznia 2007r?
iui napewno maja na nfz a co do ivf muszę zapytac tego doktorka.

Bree teraz znaleśc dobrego lekarza to cud normalnie!!!

Lilith,Zjola- kochaneeee,prosze Was-piszcie z nami ,nawet rzadziej ale piszcie...
Lilith- jak to nie pasujesz...ja też już staraczką nie jestem a piszę-zżyłam się z Wami i mimo wszystko zagladam...

tule Was...ale wierzę,ze bedziecie wlatywać...
c013.gif

wzięłam się za obiad-ibum działa,juz mnie brzuch nie boli..

Jestem,byłam w PCPR-dostanie Oliwka ok 960-980zł zasiłku miesięcznie no i będą mamusie naszą gonić...musi płacić alimenty!:)))
hahaha,szlag ja trafił i wygrażała mi:)))
Od wczoraj niemiłosiernie boli mnie głowa,aż nie wiem co łykać:(

Oliwka- uuuułaa!!ładna kasaka dla Oliwki!! super.
a mama pewnie zadowolona nie bedzie...

a może masz to co ja-czyli zatoki Cię atakują...........

reklama
oliwka znam ten ból, też tak miewam, raz nawet do tego stopnia że w nocy jechaliśmy na pogotowie. Może idź z tym do neurologa??

kurcze nawet się nie przywitałam, świnia ze mnie :p

tymonka długo trzeba czekać na wizytę u W? myślę, że może jeszcze u niego spróbujemy

balbinka pomysł z obrazem super, a pomyśl jak by się ucieszył z twojego aktu :)

bree szkoda, że wizyta u endo niewiele wniosła, ja już pisałam że jeśli chodzi o badanie prl z obciążeniem, w leczeniu niepłodności niewiele wnosi, mój obecny gin uznał je za niepotrzebne naciąganie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry