• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Mmm miałam już skierowanie na rtg i 2x do neurologa ale nigdy nie dotarłam.
Teraz zajęłam się kręgosłupem więc może kiedyś ale to są bóle na tle nerwowym:(

A jeszcze doszedł mi do zgagi metaliczny posmak w ustach,strasznie intensywny,prawie jak ten ciążowy. bleeeeeee

reklama
Mama kochana, wybacz teraz ale o czym ja mam pisać?? O tym jak m źle? kiedy tak być nie powinno. O tym co robię w ciągu dnia? Ja już nawet tu nikogo pocieszyć nie potrafię, często za bardzo przejmuję się też tragediami innych a potem co mam napisać? Przykro mi? Ułoży się? Wiem, to pomaga ale w koło tego pisać po prostu nie mogę. Wole myśleć o Was i wierzyć w Was w swoich myślach i serduchu.
Muszę się wyciszyć, a inaczej tego nie zrobię. Jak po lekarzach teraz się okaże że klapa, to ja chcę w ogóle odpędzić jakoś od siebie myśli o kolejnym dzidziusiu. A to łatwe nie będzie. Tym bardziej w koło się nakręcając.
Myślę, że zrozumiecie :)

Mmm pewnie mam dlatego też jak pójdę na rtg kręgosłupa (dolna część) i zabiorę wyniki to poproszę doktorkę o skierowanie na część szyjną.

mmm... hahahaha tylko pomyśl kto by to namalował ha ha ha i gdzie by zawisł taki obraz hahahaha

Tymonka, dzisiaj będzie moja mama, to wszystkiego się dowiem, ona na bieżąco jest w tych sprawach :tak:
A działam szybko, bo bardzo mi na tym zależy i nie ma co odkładać czegokolwiek na później jak można to zrobić teraz - taka moja złota zasada ;-)

Oliwka - gratuluje, niezla sumka, całkiem niezła :tak: Ale współczuję bólu.
A u mnie @ nadal brak. Myślałam, że po gorącej kąpieli coś się rozkręci a tu na odwrót - ucichło :eek:

My dzisiaj grillujemy mimo takiej pogody (chociaż juz nie pada u nas), w razie czego mamy duży osobny garaż i tam będzie stał grillek ;)

zmykam kochane, buziaki

Lilith....:(( rozumiem ,ale mi smutno ,ze kolejna z nas juz tak załamana niepowodzeniami ,ze odpuszcza temat starań......wiem jak się czujesz-ja też odpuściłam..
choć kocham juz tego maluszka,którego "robimy" a on wciąż do nas nie przychodzi i to bardzooo boli...
ale cóż mam zrobić..

mam nadzieje ,ze jednak po lekarzu sie okaże ,ze nie jest zle i znajdą przyczynę niepowodzeń..

moja Zuza znowu rodzi-ja oszaleję.....:)

Mama, bo jak pisałaś sama kiedyś, mimo iż pragnienie posiadania kolejnego dzieciątka jest ogromne, należy docenić to co się już ma i temu poświęcić swój czas, siłę i zdrowie :)
Kto wie, może kiedyś wpadkę zaliczę :D

Mama, bo jak pisałaś sama kiedyś, mimo iż pragnienie posiadania kolejnego dzieciątka jest ogromne, należy docenić to co się już ma i temu poświęcić swój czas, siłę i zdrowie :)
Kto wie, może kiedyś wpadkę zaliczę :D

Lilith- tak pamietam.....widze ,ze i Ty osiągnęłaś ten moment.
przytuuulam Cie bardzo mocno!!!!!

Oliwka- Ona wkłada sobie pod bluzkę misia i rodzi ...
ciagle do mnie podchodzi i pyta kiedy bedzie miała siostrę i ja Jej ciąglę tłumaczę ,ze jak pójde rodzic to Jej powiem...to Ona idzie rodzic za mnie a potem trzyma dzidzie-misia i płacze tak jak małe dzieci i sama ucisza-wiesz takie 2w1..
a Domi jest jej synkiem i pomaga przy dzidzi.....

cały dzień zimno i siedza w domu i rodzi i rodzi ...

reklama
Lilith,na 100% zaliczysz.
Wczoraj doszliśmy z mężem do wniosku,że trzeba się zacząć starać żeby nie zajść w ciążę,wtedy na pewno się zajdzie.
Dostałam news'a od dziewczyny od prasowania,w ciąży jest mimo,że nie chciała,ma 19l a jej siorka bliźniaczka urodziła rok temu w wieku 18l a też nie chciała zajść w ciążę...I gdzie tu sprawiedliwość?
Więc drogie Panie,od dzisiaj się nie steramy o zajście w ciąże,od dzisiaj się staramy aby w ciążę nie zajść:)

Mama,moja Ninka pyta o to samo...kiedy będzie miała siostrzyczkę...a przeważnie zapytuje o to jak mam największego doła w związku z brakiem fasolki.Też jej tłumaczę,że jak przyjdzie czas to dzidzia będzie w brzuchu a potem urodzę...nawet kupiłam jej książeczkę obrazkową która przedstawia w jasny dla 3-4latki sposób jak przebiega to wszystko...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry