• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Mammma mam znjomych którzy mają córke w wieku twojej- też bawi sie w poród, narysowała nam piekny kolorowy rysunek na lodówkę na którym jestem ja w balowej sukni, nasza kicia i mój emek jak rodzi małego kotka:szok::-D nie wiem taki chyba mają teraz czas

Lilith przytulam bardzo bardzo. Odpocznij od tematu w końcu trzeba normalnie życ a nie ciagle owulacji wypatrywać i II na zmianę- pół życia nam na tym minie. Wpadnij czasem napisać co robisz na obiadek albo cokolwiek pliiiiis

MMMmm ja zadzwoniłam wczoraj kazał mi przyjsc do szpit od 15 jest i jak bede mam dzwonic to mnie poprosi- domyslam sie że to bedzie normalna prywatna wizyta, mam nadzieje że nie spędzę tam kilku godzin??? mysle że warto zasiegnąć opinii kilku lekarzy

reklama
oliwka takie bóle morą się wiązać z kręgosłupem szyjnym więc sprawdź to :)

balbinka ja nie wnikam kto by go malalował i gdzie by wisiał podejrzewam tylko że małż by się baaaaaaaaaaaardzo ucieszył :0

tymonka pewnie że warto się skonsultować, no i może uda wam się zrobić iui na NFZ :)

Kochane jesteście :)

Moja niestety też pyta o to, kiedyś już o tym wspominałam. Chyba jej zacznę mówić, że chyba nie będzie miała bo co ją mam tak oszukiwać jak siebie?

Włącze sobie film, niedługo po małą, idę jeszcze na NK fotki wkleić z wczoraj bo prosiła [ dla dziadzia ] a potem spacer, zakupy, obiad.
I chyba mi wizyta nie wypali. Nie dość, że mój przełożył na piątek z poniedziałku, to przecież nie będę dziecka po szczepieniu targać do szpitala.. to wymyślił :)

Oliwka- DOKŁADNIE- takie musimy mieć podejście-nie staramy sie a wręcz nie chcemy być w ciązy to może w te pędy pozachodzimy :)))

Tymonka- no jakis czas temu Tomi wstawiał tu fotkę Zuzy-narysowała mnie w ciąży i mówi "mamo masz nawet( NAWET!!!) cycki" :))

pewnie teraz taki etap:) jak Ją pytam kim bedzie jak dorosnie to mówi ze mamą i bedzie miała 3 dzieci ...i :) ...i :(...jeste i miło i smutno bo wiem jak bardzo Oni i my jako rodzina chcemy tego 3go maluszka a ciągle nie wychodzi...........

Oliwka- wiem jak jest-ostatnio wychodze z wc -łzy w oczach bo własnie @ przylazła a Zuza mi z tekstem głaszcząc mój brzuch-dzidziusiu czekamy na Ciebie...
przytula się do mnie i mówi...mamo serduszko tak Ci bije jakbyś miała dzidzię w brzuszku......:(((

kochane nie wiem co "gorsze " i cięższe....nie miec dzieci i się szarpac tak jak większość z Was czy mieć dziecko ,które tak bardzo chce rodzeństwo ,ze nie ma dnia-ba-godziny żeby o tym nie mówiło..............
jak mam zapomnieć o staraniach jak dzieci mi ciągle przypominają ,ciągle pytają??????

jakis czas temu spotkałam kumpelę i jej córka glaszcząc brzuch mówi a Tu jest Marysia...
a Zuza głaszcze mój brzuch i mówi -a tu jest Hania.................

tyle,ze Marysia 23 czerwca przywitała świat a ja nadal pusta w srodku.....

ehhhhhhhhhhhhh jasny gwint jak ciężko...

Mama może faktycznie powiedz jej, że nie jesteś pewna czy będzie miała siostrzyczkę? Wytłumaczyć, że się staracie ale to chyba nie jest jeszcze czas na to.. to tak odnośnie tego co napisałam wcześniej. Jak się uwolnić całkiem z myśli i wyluzować jak dziecie o tym non stop przypomina.. Twoja to jeszcze pociesza a Moja to mam wrażenie, że karci, bo jak @ przyjdzie to mowi i znowu nic? [ z takim oburzeniem ] albo zaś dostałaś.. ona jest mała, może nie pojmuję tego.. Na szczęście nie bawi się lalkami w ogóle, nie ma wózków do tego, ale u nas to kotki rodzą kotki i tak samo inne misie. Tyle, że nie tak często jak Twoje. Ona jakby kompletuje rodziny z miśków..

boże mama to faktycznie ciężko z tą twoją małą, Lili a z twoją dopiero!
Może wytłumaczcie im że nie zawsze jest tak jak chcemy w życiu, nie zawsze od razu się coś dostaje kiedy sie tylko zachce... w sumie to nie można też powiedzieć im nic więcej bo dla dziecka to może być szok. Ciężko jak cholera. Wam to pewnie rodzina i znajomi dali spokój (nam oni przypominają że sie nie udaje) to dzieci zaczęły napierać!
I wyluzuj tutaj człowieku i nie chciej byc w ciąży hhhaaahhhaaa

reklama
Mama...aż się kurka popłakałam:((((

Oliwka mi tez łzy leciały jak to pisałam....

Lilith- no własnie ,ciężko tak jak dzieci ciągle przypominąją...jejku to musi Ci być bardzo smutno jak tak od dziecka jeszcze usłyszysz,ze znowu nic...jak te nasze dzieciaki czekaja na rodzeństwo to szok....jedne mamy sie zastanawiaja czy dzieci nie bedza zazdrosne a my sie zastanawiamy jak powiedziecic ,ze nie bedzie rodzeństwa...;(

ło matko jak tu dziś smutno -musimy sie wszystkie przytulic i wyryczeć

Oliwka Lilith i wszystkie utrudzone
f050.gif
!!!

Tymonka- no ciężko..ja im tłumaczę ,ale jak gdzieś spotykamy sąsiadkę z dzieckiem to Ona od razu sobie przypomina i molestuje...

fakt-Was męczą znajomi i rodzina..też niewesoło....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry