Mammma mam znjomych którzy mają córke w wieku twojej- też bawi sie w poród, narysowała nam piekny kolorowy rysunek na lodówkę na którym jestem ja w balowej sukni, nasza kicia i mój emek jak rodzi małego kotka
nie wiem taki chyba mają teraz czas
Lilith przytulam bardzo bardzo. Odpocznij od tematu w końcu trzeba normalnie życ a nie ciagle owulacji wypatrywać i II na zmianę- pół życia nam na tym minie. Wpadnij czasem napisać co robisz na obiadek albo cokolwiek pliiiiis
MMMmm ja zadzwoniłam wczoraj kazał mi przyjsc do szpit od 15 jest i jak bede mam dzwonic to mnie poprosi- domyslam sie że to bedzie normalna prywatna wizyta, mam nadzieje że nie spędzę tam kilku godzin??? mysle że warto zasiegnąć opinii kilku lekarzy

nie wiem taki chyba mają teraz czasLilith przytulam bardzo bardzo. Odpocznij od tematu w końcu trzeba normalnie życ a nie ciagle owulacji wypatrywać i II na zmianę- pół życia nam na tym minie. Wpadnij czasem napisać co robisz na obiadek albo cokolwiek pliiiiis
MMMmm ja zadzwoniłam wczoraj kazał mi przyjsc do szpit od 15 jest i jak bede mam dzwonic to mnie poprosi- domyslam sie że to bedzie normalna prywatna wizyta, mam nadzieje że nie spędzę tam kilku godzin??? mysle że warto zasiegnąć opinii kilku lekarzy