• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Mama przykro mi z powodu zołzy! <przytul>
Też sobie kupiłam balerinki-ale chyba trochę za małe, cisną... ale nr większy były za duże...
A widzę już że jednak inne sobie kupiłaś :)
Mama, zabawa w rodzenie haha tego jeszcze nie słyszałam :D Ciekawe co powie jak zaliczysz wpadkę, ale będzie synek-bo ona chce siostrę tak?
Doczytałam, że tu więcej dzieci się w to bawi... nieźle... Kiedyś to raczej w doktora się bawiło

Mmm ja nada nie mam maila od Ciebie;/ wyślij może na pw
tymonka ja się piszę na babywinową imprezę :)

Lilith- przecież możesz nam piać co robisz, co u Jud słychać itd :)

Zgaga mnie pali ;/ A nie mam w domu migdałów :(

Bree
jak zakupy? Co kupiłaś?
Mmm-umowę mam do końca września więc pewnie ostatni weekend sobie gdzieś pojedziemy...
kahaczka where are You?
No, nadrobiłam Was-to teraz kolejny odcinek Plotkary :)

Mama- jestem wielką fanką Twojej Zuzy-ta to ma gadane!

reklama
mama planujemy bieszczady. muszę M trochę rozerwać a on kocha góry

matrusia teraz już nie zdążę bo za jakieś poł godz wyjeżdżamy, a ostatnio ten plik wysyłał się 1,5 godziny

Ostatnia edycja:
Martusia- no tak Zuza mówi ,ze chce siostrę Hanie bo brata już ma:-)ale jak pytam co wtedy jak bedzie braciszek to mówi-nazwiemy Go Filipek i bedziemy kochać
c015.gif
c015.gif

tak więc tak czy tak-bedzie zadowolona i jak widzisz imiona juz wybrane......

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djesteś fanką Zuza-aaahahahaha się uśmiałam kochana ;)

mmm-pieknie !! przyjemności na wakacjach-wiem jeszcze trochę czasu jest i zdążę Ci pozyczyć :)

Bree- witaj kochana :))

a co z Betusią???Ona gdzieś wyjechała tak??

Jestem dziewczynki
Spałam sobie, sorry, jakoś tak mnie wzięło.
mmm, nic nie dostałam
Bree, wyślij mi prosze tą gazetkę z szydełkowaniem na kahaka@wp.pl
Wyniki będą dopiero w poniedziałek.
Marta, ja jz Cię kiedyś widziałam i wcale nie uważam, żebyś była wielorybowata, głupolu.
mama, coś tam miałaś wysłać, to dawaj, póki nie usnę znowu.

Kahaka pospałaś?? jak miło-spij kochana,Niunia tego potrzebuje :)
wysłałam Ci pazurki i buty com dzis kupiła :)

mąz wrócił z pracy i cos wyrzucał do kosza a tam puste opak.po tamponach-spojrzał na mnie i powiedział-rozumiem ,ze nie zaszłaś...i westchnął...
c020.gif
....

jak mi kilka dni temu piwko wieczorem proponował to mówię-nie ,dziękuję..
a On mówi-acha ,fakt ,przecież zachodzisz..

Ostatnia edycja:
Kahaka-dzięki za wstawienie...
powiem Ci ze bardzo wygodne -kupiłam je do pracy a ja też cały czas na nogach a one się fajnie stopy trzymają..mam nadzieje,ze się sprawdzą:tak:

są zapinane z tyłu na pięcie .

reklama
Mama butki super, za to kolor paznokci rewelacja. Ja mam na łopaty piłowane haha.

Martusia, ja CI mogę podesłać tylko wyślij mi meila na pw.
I nie mów o sobie tak.. wcale tak nie wyglądasz, fajowa babka z Ciebie

Balbinki za to nie widziałam :(

Siebie nie wklejam bo od dawna sobie zdjęć nie robię, mam tylko córę :)
Pochwale się, że kupiłam jej świetną mate z puzzli ale w kształcie kwiatu w donicy. Jaka była zachwycona! a ja to chyba cieszyłam się przez to jeszcze bardziej. A co najśmieszniejsze, kupiłam to za groszę, dosłownie 2,99f. Duże jest na 210cm :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry