• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Martusia widzę z opisu że trochę później startujecie ze staraniami niż my, ja miałam teraz przez dwa cykle stymulacje to nie mam pojęcia kiedy owul bedzie- test dziś wyszedł mi z leciutką drugą kreską, mysle że za kilka dni bedzie owul

Tobie mija rok staranek?

Jednak zajrzalam:)

mama - dzieki! Sushi bylo pycha, chociaz knajpa sama w sobie srednia...

Kahaka - pewnie, ze Ci wolno sushi z wedzona ryba!
Czekamy na zdjecia sukieneczki!

a zapomniałam wam napisać że byłam na porodówce zobaczyć syneczka przyjaciółki. trzymałam na rękach- taka kruszynka że człowiek nie wie jak trzymać... Przyj czuje sie kiepsko po cesarce mimo że to 3 doba, kobiety to jednak mają pod górkę ciągle! Kurde tylu ludziom sie udaje zrobic dziecko a my to co????? czułam sie tam jak dinozaur

reklama
Jestem,melduję się po zakupach:)))
Dla Ninki:jeansy,bluzeczki,skarpetki,majteczki,strój kąpielowy,butki,leginsy,rajstopki,opaski i dla Oliwki kilka fantów:opaski,spodenki,bluzka,skarpety
Dla mnie:szampon,odżywka i serum do włosków z Douglas's z John Frieda:)))
Torebusia z Venezii,obłędna!!!!:)))))) No i do domu nowy kocyk i cukiernica z Home&You oraz śliczny czajniczek z Tchibo:)
Łowy udane:))))

Oliwka pojechała z mamą,wyć mi się chce,Ninka strasznie płakała:(

Mama piękne pazurki!!!
I butki śliczne,też parę dni temu kupiłam podobne w Venezii tyle,że z frędzlami:))) i niebieskie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry