• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

oliwka pokaż torebkę!!! Ja kocham torebki...

edit:
Dziewczyny, Betusia wczoraj na 28dni wstawiła: Test ciążowy z moczu, wynik wątpliwy.... Czyżby kolejna fasolka?

Ostatnia edycja:
reklama
jestem kochane ;)

zaraz się szykuje do pracy,ale ponieważ dostałam smska od WISIEŃKI ze się zaczęło i są w szpitalu to pisałam na 2 wątkach o tym i do nas też wlatuje ;)

Martusia- dzięki za info o Betusi!!!!!!!!!! mam nadzieje,ze wynik za 2,3 dni nie bedzie wątpliwy-pozdrów Ją ode mnie a najlepiej to przekaż ,zeby wleciała....marcóweczka kolejna!!!!!

Oliwka- dzięki :):*
Twoje butki to pewnie kawał kasy kosztowały :))) moje 60zł :)

Tymonka- potrzymałaś facecika-nałapałaś fluidkw i teraz tylko patrzeć jak Wasza praca zaowocuje :)

ide myć włosy.
smacznej kawki-ja własnie piję .

Jestem, niedawno wstałam :-p
mama prosiła, żeby wstawić jej zdjęcie:
9vpZk6Cp6pKyn0Wx0X.jpg

Laseczka, co nie???

U nas pogoda paskudna.
Kurczę, Marta, ale by było fajnie, jakby Betusi się udało.
Oliwka, to się obkupiłaś, super! No własnie, pokaż torebkę!

Mama,moje kosztowały 99zł:))))
Mama,laseczka jesteś:)))):tak:

Zaraz wrzucę fotkę torebki z neta bo nie mam siły teraz robić zdjęć.
Torebka jest zupełnie nie w moim stylu ale piękna i zakochałam się w niej.
ŻĄDAM więcej takich dni i nocy! Najpierw zakupy potem super przytulanki z mężem!Achhh jak mi dobrze:)
Tak się rozleniwiłam,że kawy nie mam siły zrobić:(

A gdzie sa buty?? Pokazcie buty kocham buty!!
oliwka torba piekna uwielbiam takie, a na torbach to ja sie znam
mama ale tu chudziuska, zjedz cos. Upiec ci ciasto?? Pozdrow wisienke i powiedz jej ze jej zazdroszcze
kahaka kiecke pokaz

reklama
Na początku się witam z wszystkimi:)

Mama , Martusia śliczne z Was kobietki.
Mama udanego dnia, miłych klientek.
Oliwka ale super zakupy, torba rewelacyjna. Też mam butki z torbą w Venezi upatrzone ale czekam do 10 na pensje:)
Lilith, mama domyślam sie jak ciężko z kamienną twarzą takie hasła dzieci znosić . Moja ma półtora roku, nie mówi jeszcze więc mam łatwiej.
Bree ty chyba pisałąś o mężu rodzącym kotka, juz ten obrazek widze oczyma wyobraźni i mama mega banana na buzi.

Miłego dnia dziewczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry