• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Cześć dziewczyny :)

Amalfi w końcu mnie namówiła bym odezwała się do Was na głównym - już chyba ze sto lat mnie tutaj nie było, niektóre z Was kojarze :) ale większość to caałkiem nowe twarze! hehe miło poznać!
Fajnie, że jest taki wątek - dla prawdziwych weteranek, bo nie urażając nikogo, ale pisać na wątkach staraczek, które po 3 miesiącach zaczynały jęczeć jakie to nie są zmęczone psychicznie, to jak dla mnie mijało się z celem. Więc dałam sobie spokój z głównym na dosyć długi czas. :) Teraz nie powiem, że powracam i niewiadomo jak mam zamiar wkręcać się znów w starania, ale czas temu ruszyliśmy z badaniami :) i właśnie jeśli chodzi o weterańskie sprawy to w tygodniu robię HSG! o dziwo się nie boję, nastawiona jestem pozytywnie, będzie co ma być :) któraś przez to przechodziła? (Mama jeśli dobrze pamiętam..? ;) )
jakieś rady?

Witajcie:)
Byliśmy na promenadzie na spacerku:) Później wstawię fotki
Bree,cześć:) Mój nick na Allegro jest taki sam więc możesz zajrzeć na torebki:)
Robię canelloni,zaraz będzie gotowe:)
Do później

Cześć dziewczyny :)

Amalfi w końcu mnie namówiła bym odezwała się do Was na głównym - już chyba ze sto lat mnie tutaj nie było, niektóre z Was kojarze :) ale większość to caałkiem nowe twarze! hehe miło poznać!
Fajnie, że jest taki wątek - dla prawdziwych weteranek, bo nie urażając nikogo, ale pisać na wątkach staraczek, które po 3 miesiącach zaczynały jęczeć jakie to nie są zmęczone psychicznie, to jak dla mnie mijało się z celem. Więc dałam sobie spokój z głównym na dosyć długi czas. :) Teraz nie powiem, że powracam i niewiadomo jak mam zamiar wkręcać się znów w starania, ale czas temu ruszyliśmy z badaniami :) i właśnie jeśli chodzi o weterańskie sprawy to w tygodniu robię HSG! o dziwo się nie boję, nastawiona jestem pozytywnie, będzie co ma być :) któraś przez to przechodziła? (Mama jeśli dobrze pamiętam..? ;) )
jakieś rady?

Jaga no i super,ze posłuchałas Amalfi i leciałaś do nas-rozkładaj kocyk i rozgośc się u nas:)
ja hsg miałam mieć w grudniu ,ale w listopadzie zaszłam ciążę...w grudniu(14) poroniłam ,ale po tym gin stwierdził,ze jajowody są drożna skoro zaszłam ,więc suma sumarum nie miałam...ale nasz Wikula miała to jak wleci na pewno cos Ci napisze...a podejście masz dobre!!

Oliwka- nakryj proszę do stołu i dla mnie -zaraz jestem :))))))))))))

mmm-moi właśnie wrócili-więc trochę pozbyli się energii...teraz kąpanie i do spania ;)

Dentico- to dobrze,ze już się ułożyło :))

hejka!
Wpadam tylko szybkie "czesc" powiedziec!
Nadrobilam Was troche...

Dzis mialam wspanialy dzien! Najpierw polazilismy po domu w pizamach do 13 i sie poobijalismy ;). Potem przepyszny obiadek z bloga mmm - zimeniaki z kurczakiem pieczone.
Potem pojechalismy polatac wiatrakowcem, tzn hazbend latal, a mysmy z Mloda graly w pilke, spacerowaly po trawce i cieszyly sie cisza i swiezym powietrzem...
W drodze powrotnej porobilismy fotki wsrod łąkowych kwiatow - piekne wyszly!
Pozniej jeszcze wyladowalismy nad morzem :D
Cudowny dzien!

Jagna- czesc! witamy u nas.
Ja też miałam hsg jakis czas temu, naczytalam sie że bardzo boli a tymczasem u mnie nic a nic- no po prostu zero bólu. to właśnie zależy od tego czy jest coś czy nie ma w środku. tak że nie myśl o tym za dużo przed zabiegiem i nie czytaj w necie;) wszystko to indywidualna sprawa. Ja dostawałam jakiś przeciwbólowy lek i nospe-forte.

reklama
Ja się właśnie naczytałam, że ból jak ja pierdziele, dramat i ogólnie koniec świata, ale ogólnie teraz się tym nie przejmuje i jestem po prostu ciekawa wyniku :) tym bardziej, że robie prywatnie, na dobrym sprzęcie, więc nastawiona jestem dobrze :)
wikula, i co z tymi Twoimi zrostami? płyn dał rade je porozrywać, miałaś laparo? jak to wyglądało dalej?
tymonka, ja też czytałam, że dużo zależy od tego jak sprawa wygląda w środku ;) mam nadzieje, że u mnie w środku będzie okej! :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry