• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
no rosołek zaras będzie gotowy,
jak będę miała wenę zrobię jutro paszteciki :)

ja tam i tak jestem pod wrażeniem waszego szydełkowania, ściągnęłam tą gazetkę, z myślą że i ja się nauczę ale chyba za ciemna jestem bo to dla mnie czarna magia :-(

Cześć wszystkim.
Wczoraj miałam jakiś kryzys. Najpierw spałam do 11 a później po południu jeszcze godzinna drzemka. To chyba przez tą pogodę bo istna jesień u nas.
Kahaka nie puszczam kciuków więc betka jutro z dwa tysiączki osiągnie ja nic. :-)
Oliwka torebeczka niebieska super. A daj linka do swoich aukcji. Chętnie zajrzę.

Dzien dobry wszystkim !
Widze ze dzis pierwsza jestem ale to nic bo ide szydelkowac, tylko czekam az kawa mi sie zrobi.
A to moje ostatnie dziela:Zobacz załącznik 368886Zobacz załącznik 368887
Amalfi cuuuuda. Ja się strasznie zawiesiłam na tym chłopięcym komplecie. Coś mi chłopięce nie idą ;-)
Jutro zakupię białą włóczkę i zrobię komplecik do chrztu dla dziewczynki.

Błonka, właśnie - jak test? Powtarzałaś?

Ja niestety Kory nie widziałam. Może się pokażesz raz jeszcze??

Dentico, Mama, suzi, Mmm - witajcie :-)
Ciekawe czy Martusia już odespała wczorajszą imprezkę ;-)

My wczoraj byliśmy u znajomych ale tak mi się spać chciało że po 22 wróciliśmy i zaraz poszłam spać.

Zapraszam Was po kolei-zaraz będę nadrabiać :)

Najpierw u niektórych kliknęłam w profilach "dołącz do grupy" Myślałam ze Was zapraszam a to chodziło żeby o Waszych grup jakichś dołączyć więc nie akceptujcie :)

edit:
pozapraszałam-dostałyście?

Wczoraj na imprezie było bardzo fajnie, pokłóciliśmy się dopiero po...

Ostatnia edycja:
Martusia- cześć -dostałam,zaakceptowałam ;))

Kora,Kahaka,Dentico,mmm-witajcie ;)

mmm-gratki pierwszego miejsca -oby sie utrzymało &&&&&

Kahaka- ale pospałaś ;))))))

Oliwka- dzięki za zaproszenie pod kołderkę:-D:-D

szykuję obiad-ziemniaki z koperkiem ,fasolka szparagowa na maśle z bułką tartą i jaja sadzone ze szczypiorkiem...+ kompot z czereśni od babci:-p

A my idziemy na obiad znów do mojej mamy.
My jeszcze w łóżeczku leżymy :-)
Ale już się czas zbierać.

Mmm dodałam komentarz ale dwa razy mi się dodał, nie wiem czemu :-(

dzięki mama, konkurs głosowanie trwa do czwartku na razie mam sporą przewagę ale nigdy nic nie wiadomo :-)

zjadłabym fasolki z bułeczką mmmmmmmmm

bree oliwka dzięki za komentarze :)

A ja idę zaraz na obiad do rodziców, na spóźnione imieniny taty...

Dziewczyny zaprosiłam większość-jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i proszę się zgłosić :)

no wlasnie mialam nie robic tego testu ale zrobilam.. i tak jakby bardziej widoczny cien niz wczoraj ale dla mojego m to jest biale.. mama moja patrzala i tez widziala "coś", ale kazdy test jest inny moze ten mial bardziej widoczna kontrolke po prostu... bete we wtorek robie ale pewnie znajac moje szczescie wyjdzie 0

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry