• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

kahaka nie jestes glupia tylko nie sprobowalas a to proste jak drut jest
bree a jaki komplecik robisz dla chlopca, ja nie moge nic znalezc dla chlopcow chyba tylko czapki widzialam.

Poopalalam sie w parku 2 godz zjadlam obiad i jeszcze popisze tu z wami i spadam do job:-(

reklama
WItajcie dziewczynki. Ale wy długo śpicie:):):) Fajnie.

Błonka nie myśl tak, będzie wysoka beta!!!!!!!!!
mmm gratulacje a co można wygrać?
mama pyszny obiad, my poszlismy dziś na obiad do dziadków i teraz leżymy i narzekamy że nam ciężko hahaha
Oliwka czekamy na fotki.
MArtusia dzięki , zaakceptowałam.

dentico jeszcze nie ma czego gratulować bo konkurs się nie skończył :)

można wygrać książkę kucharską i jeszcze jakąś nagrodę niespodziankę, a ja uwielbiam książki kucharskie :)

Amalfi dla chlopca robie buciki - juz kiedys pokazywalam, kamizelke - taki bezrekawnik, i czapeczke.
Tylko strasznie kijowa wloczke kupilam - taka cienka, bardzo luzna i ciezko sie robi.
ja dalej bez PL znakow. Wrrr

To dajesz co tam naplodzilas, a ja wlasnie chce kupic ciensza welne, bo te z ktorych robie uwazam ze sa za grube, poza tym bardziej wydajne sa cienkie. Ide do roboty:-( znienawidzonej roboty :-(

Amalfi...trzymaj się ..oby szybko w pracy zleciało....
gdzie Ty na urlop jedziesz???????????? :))

Bree- mam nadzieje,ze uda się skończyć zaczęte dzieło :))

Błonka- &&&&&&&&&&&&&& za bete...

Dentico- mówisz ,ze objedliście się ? :)) fajowo-my też najedzeni jak bąki:)

Tom poszedł z dziećmi na spacer póki nie pada...mam nadzieje,ze sie trochę wylatają bo energia ich roznosi..........i wymyslają
c065.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry