• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

oliwka wow powiekszajace to cos dla mnie,,hee..ale ceny sa uuuu...heee

ja tam nie lubie,bo nie ma janowszych postow na gorze..musze szukac..ehhh

musze sie wziasc za obiad,,chyba kura z frytkami bedzie...ide przyprawicc

reklama
Mama normalnie 255zł, a w promocyjnej cenie są po 99zł np na Sweetdeal ale dla Ciebie jeszcze minus 10% :)
Daj znać jak będziesz chciała,warte swojej ceny! :)

ja też dołączam do nienawidzących plewienia ;) brrrrr, koszmar z dzieciństwa - moi rodzice mają oogromny ogród!

oliwka, wpisałam strone ze stanikami, podjarana oglądam z myślą - coś sobie zamówie, wchodze by obliczyć swój rozmiar a tu niestety OBWÓD W BIUŚCIE - podana wartość jest za wysoka :P hahahaha upssss... chyba mam tam za dużo hehehe

jaga hehe dobre,,ja to chyba bede za malo miala....nie zmieszzce sie w tabele najnizsza....

wiolka witaj..

mama jak ty to kochasz to super,,bo ja z musu hehee

Mama normalnie 255zł, a w promocyjnej cenie są po 99zł np na Sweetdeal ale dla Ciebie jeszcze minus 10% :)
Daj znać jak będziesz chciała,warte swojej ceny! :)

Oliwka- ooo to jak w promocyjnej cenie to na pewno sie odezwę po wypłacie-mojej lub Toma:)))

Jaga- masz za duze (.)(.)????? daj trochę :)) ja mam 75 B...

Wiola witaj kochana..no Maja juz popieliła,podcieła wierzby bo mi sie rozszalały:))
podciełam gozdziki..
teraz układam włosy ,zaraz dzieciom dam obiad-choć aktualnie "jedzą " ryby z plasteliny...
a Zuza przychodzi do domu z zamknietą ręka-pytam-co tam masz??
a Ona-Basię
patrzę na Nią
a093.gif
a093.gif
jaka Basię pytam ???

a Ona mi ręke otwiera a tam.....glizda -
a108.gif
!!!

Ewcia z tym kochaniem to bez przesady :)))) poprostu systematycznie pielę to mi potem wiele czasu nie zajmuje..mam roslinki kora wysypane i raz po raz cos tam sie przebije więc wyrywam ;))

kORA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZA rozmowę!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry