• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

no na to wychodzi, że są za duże :P ja mam h&m 85 D, nie wiem jak ta rozmiarówka wygląda w porównaniu z innymi, bo wszystkie staniki mam z h&m, ale na stronie wyskoczyło mi, że są za duże hehehehe

pozdrów Basię, mama!
ja zaraz mam zamiar zjeść jakieś śniadanie, głowe umyć, powoli się ogarnąć przed WIELKIM POPOŁUDNIEM :)

reklama
Hej,
oliwkakarolina najlepsze życzenia imieninowe!!! :*
U góry nad forum są takie zakładki: Forum/Grupy/Blogi-tam kliknij Grupy :)

Ja też miałam rtg kręgosłupa, odcinka dolnego i nie musiałam być przeczyszczona....

Ewcia:
żeby wejść na grupie do pierwszego nieczytanego postu należy kliknąć w takie dwie strzałeczki do dołu na początku tematu... >> takie tylko że w dół
A jak się kliknie w temat to kieruje do pierwszego postu...

A teraz idę Was nadrabiać

Ostatnia edycja:
witaj Ewcia:-)
mama nie no wypas z ta glizda:-)
ja wczoraj wzielam sie za koszenie trawnika bo przez te deszcze troche zaroslam...zeszlo mi sie 5 h i jeszcze nie skonczylam, wlsnie sie zbieram zeby wstac i isc kosic dalej...

Jaga- hahahaha-myślę ,ze przekaże pozdro dla Basi Zuzi ja nie chce na glizde patrzeć-brrrr

Ewcia- no niezle..Zuza ma chyba instynkt macierzyński:))

ja do tej pory kupuję w Triumfie bieliznę...a zwłaszcza staniki bo mają dobrze wyprofilowane..
mam nadzieje,ze ten Oliwki tez bedzie si:))

wiolka jacie to ilez masz tego ogrodka,,tyle koszenia,,ale masz reczna i jeździsz na siedzisku sobie??

mama no popatrz od małego sie uczy,,weź zrob domek i zagrode dla Basienki?? czy juz jej nie ma?

Wiola- 5 godzin!!! ło matko wspólczuję i podziwiam :)))

Ewcia Basia została w piaskownicy i liczę ze pójdzie w sina dal:)))))))

Martusia powitac ;)

ewcia , mama jak moj M ostatnio obliczal to kolo 0.5h trawnika jest a ze trawa gesta bo w tym roku siana to troche schodzi a kosiarka niestety taka do pchania, nie traktorek.
moj M sie smieje ze wten sposob walcze z nadprogramowymi kg.
a no i do trawnika jeszcze jest warzywnik i ogrod z kwiatami no i rozbrywana dwulatka :-) jednym slowem pelne rece roboty

reklama
wiolka, no to troche roboty masz co? :D u moich rodziców też tak z 5h schodzi ze wszystkim, dobrze, że teraz zajmuje się tym młodsza siostra! hehehe
mama, Triumf też lubie, kiedyś był nr 1 :) a teraz coś się przerzuciłam an h&m, nie są takie drogie, okej na moje wielkie michy i jakościowo też nie narzekam :) właśnie brzydałoby się wybrac na jakieś bieliźniane zakupy..

kurde, a ja nie moge się coś zebrać do tej łazienki, teraz siedzę i wcinam twarożek na śniadanie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry