• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
amalfi - poczytaj, poczytaj!
Na male (.)(.) polecam staniki w Esotiqu z podwojnym push upem :) Robi wrazenie :) Nagle z mojego niewidzialnego 75A zrobilo mi sie 65E i koledzy z pracy zauwazyli nawet roznice ;)

ja też dołączam do nienawidzących plewienia ;) brrrrr, koszmar z dzieciństwa - moi rodzice mają oogromny ogród!

oliwka, wpisałam strone ze stanikami, podjarana oglądam z myślą - coś sobie zamówie, wchodze by obliczyć swój rozmiar a tu niestety OBWÓD W BIUŚCIE - podana wartość jest za wysoka :P hahahaha upssss... chyba mam tam za dużo hehehe

Kochana,moje mają miseczki B,dlatego wyświetla Ci taki komunikat.
Staniki są przeznaczone dla kobiet z rozmiarem AA,A,B,no bo po co komu większy biust jak ma miseczkę C??? Lub D jak Ty?
Ważny jest obwód pod biustem,wybiera się taki sam jak się ma w standardzie.

Oliwka- ooo to jak w promocyjnej cenie to na pewno sie odezwę po wypłacie-mojej lub Toma:)))

Jaga- masz za duze (.)(.)????? daj trochę :)) ja mam 75 B...

Wiola witaj kochana..no Maja juz popieliła,podcieła wierzby bo mi sie rozszalały:))
podciełam gozdziki..
teraz układam włosy ,zaraz dzieciom dam obiad-choć aktualnie "jedzą " ryby z plasteliny...
a Zuza przychodzi do domu z zamknietą ręka-pytam-co tam masz??
a Ona-Basię
patrzę na Nią
a093.gif
a093.gif
jaka Basię pytam ???

a Ona mi ręke otwiera a tam.....glizda -
a108.gif
!!!

Mama no to musisz wziąć 75B,jakby co to masz 10dni na wymianę lub zwrot:)

amalfi - poczytaj, poczytaj!
Na male (.)(.) polecam staniki w Esotiqu z podwojnym push upem :) Robi wrazenie :) Nagle z mojego niewidzialnego 75A zrobilo mi sie 65E i koledzy z pracy zauwazyli nawet roznice ;)

No właśnie,push up podnosi jak sama nazwa wskazuje i biust tylko wydaje się większy.Też mnie to cieszyło dopóki nie odkryłam Aumentax:)))
Moje staniki powiększają całą pierś,nie tylko podnoszą czy uwydatniają,no i nie widać nic:)

Przymierzałam te z Esotiq ale nie umywają się do Aumentax-u:)))

Lecę finalizować umowę o pralkę:)
Taką kupuję:
Daewoo DWC-U1213 - Pralko-suszarka - CENA w RTV EURO AGD

Jaga już pewnie po hsg.

Ewcia nadrobiłam.

Ja też mam małe :-( 75 A lub 75 małe B. Coś okropnego. Przed ciążą przynajmniej były fajne, jędrne a teraz takie flaki naleśniki :zawstydzona/y: W ciąży za to miałam DD lub E :D

Lilith zapraszam na zakupy:)
Jeżeli któraś ma ochotę to w promocji 99zł,wystarczy w komentarzu do zamówienia wpisać BB i swój nick,wysyłka gratis:)

ja jestem
Siedzialam an necie,,potem obiadke,moj byl i wybył...

jaga jak po hsg??
oliwka jakby co to pamietam,,jak cos modge podejsc,,to wysylka tez bedzie gratis.hhee..szkoda,ze z pralka nie wyszlo...
lilith troche bylo tego co?? ja jak tu pisze to boje sie wejsc do grupy iodwrotnie...
oliwka ty karolina czy oliwka bo dizsija iemniny karoliny???

jestem po pracy;) ale padam na ból głowy,wziełam tabletke i zaraz sie kładę..

Oliwka na pewno zamówię-w poniedziałek juz bedzie wypłata na koncie ..

Ewcia Oliwka ma na imię Karolina :))Oliwka to Jej siostra:)

Jaga-jak po hsg???

Lilith- damy radę z maszymi czyczkami-jakie mamy wyjście?? :)

Amalfi- witam Cie szaaalona kobieto:)

Kora jutro sie pomierzę ,ale panie w Triumfie mnie mierzyły i niby taki rozmiar mam...

kochane spadam spać-do jutra!

reklama
Ewcia ja Karolina:)
Mama,dzięki:))
Ja już wykąpana w sexi pidżamce leżę i pachnę...czekam aż Ninka zaśnie:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry