• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
heheheh :D jeju niech mnie któraś kopnie żebym się do tej łazienki doturlała... ;pp jaki leeeń ze mnie! ale fajnie mieć weekend w środku tygodnia :D

Nie nadrobilam jeszcze grupy. Widze, ze tu sie toczy zycie, wiec powiem tylko szybciutko, ze jestem po rozmowie i jestem mega zadowolona. Powiedzialam wszystko co chcialam, dowiedzialam sie wszystkiego co chcialam, a nawet wiecej sie dowiedzialam i dostalam (czego sie nie spodziewalam), wiec spoko. Smutki mi jak na razie prawie calkiem przeszly.

mama - jestes pewna, ze masz 75B? :) Wiekszosc kobiet sadzi, ze ma taki rozmiar. Ja sadzilam zawsze, ze mam 75A - 75B, a zaczelam sie wczytywac w temat brafittingu i okazalo sie, ze mam... uwaga... 60 E :) Jakaz byla moja radosc, kiedy okazalo sie, ze moje plaskosci sa miseczka E :) Szkoda tylko, ze nigdzie nie ma stanikow w takich rozmiarach (tzn sa, ale za 150-200 zl najtansze). Jednak ostatnio przytylam i 65 D czy 65 E juz da sie znalezc, np. w Esotiqu i wlasnie w Tryumfie z basicowych (za 70zl).
Polecam zmierzenie sie poprawne i znalezienie poprawnego stanika!
Poczytajcie sobie tu: Lobby Małobiuściastych :) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

reklama
kora to super wiesci,,fajnie ze ci sie tak ulozylo w pracy..bardzo si eciesze....

ja jutro mam chwile prawdy o 10,,hyhhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry