Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale chyba mówiłaś coś o ggraniczeniu praw rodzicielskich i o tym że Ty jesteś opiekunem?? nie powinna z Toba konsultować takich spraw?
sytuacja bez wyjściaPostępowanie nadal trwa,Oliwia będzie badana przez psychologów itp.
Jesteśmy tymczasowo na czas trwania postępowania rodziną zastępczą ale mojej matce nie odebrano praw jak narazie.
Mimo to,że nie odebrali jej praw to ja jestem rodziną zastępczą i ja pełnię władzę rodzicielską nad małą ale ona ma to w du...ie.Nie rozumie ani nie respektuje niczego ani nikogo.
I nic jej nie mogę zrobić.
Mamciu poroszę fotkę Twojej pracy;-) ciekawa jestem:]ja po pracy i przy piwku)
Oliwka- wspólczuję...
a frencza czerwonego poproszę fotkę)ja dzis zrobiłam sobie manicure hybrydowy
)kolor malinowy
)
ŚCISKAM BABECZKI)
Oliwko kochana współczuję...I tulam mocno!!! Do dupy to nasze prawo;/ A co do mamy to wiem coś o tym...czasami aż szkoda gadać:-( Bo niby rodziców ma się tylko jednych:-(wrrrrrPrzez to wszystko nie wyjechałam,pokłóciłam się z mężem i nie pozałatwiałam mnóstwa spraw...![]()
Ojjj zjadła bym takiego serniczka<mniam> smaków narobiłyście:-)mamita nie dizekuje,,,tez czekam jak glupia,,zobacyzmy jutro..
a sernik jutro,a mi jezyk az do dupy ucieka na jego mysl,,,ale zjadlamz a to cukeirka bajecznego....