• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ale chyba mówiłaś coś o ggraniczeniu praw rodzicielskich i o tym że Ty jesteś opiekunem?? nie powinna z Toba konsultować takich spraw?

Postępowanie nadal trwa,Oliwia będzie badana przez psychologów itp.
Jesteśmy tymczasowo na czas trwania postępowania rodziną zastępczą ale mojej matce nie odebrano praw jak narazie.
Mimo to,że nie odebrali jej praw to ja jestem rodziną zastępczą i ja pełnię władzę rodzicielską nad małą ale ona ma to w du...ie.Nie rozumie ani nie respektuje niczego ani nikogo.
I nic jej nie mogę zrobić.

ja po pracy i przy piwku:))

Oliwka- wspólczuję...
a frencza czerwonego poproszę fotkę ;))ja dzis zrobiłam sobie manicure hybrydowy:))kolor malinowy:))

ŚCISKAM BABECZKI:))

Postępowanie nadal trwa,Oliwia będzie badana przez psychologów itp.
Jesteśmy tymczasowo na czas trwania postępowania rodziną zastępczą ale mojej matce nie odebrano praw jak narazie.
Mimo to,że nie odebrali jej praw to ja jestem rodziną zastępczą i ja pełnię władzę rodzicielską nad małą ale ona ma to w du...ie.Nie rozumie ani nie respektuje niczego ani nikogo.
I nic jej nie mogę zrobić.
sytuacja bez wyjścia
do d*** to nasze prawo

Witam wszystkie staraczki,

Jestem tu nowa, ale myślę, że ten dział najbardziej pasuje do mnie.
Staram się o dziecko od ponad 2 lat bez żadnych efektów...
Jestem coraz bardziej zrezygnowana i nie ma mnie kto podnieść na duchu... nawet moja Pani ginekolog (do której chodziłam tylko prywatnie) zaczęła mnie strasznie lekceważyć, a jak przychodziłam zdołowana po @ to nawet nie chciała ze mną porozmawiać :( (ale za wizytę oczywiście mnie skasowała).

Mam nadzieję, ze znajdę tu przyjazną duszę i przeczytam choć kilka miłych słów.

Pozdrawiam serdecznie
Gryzonka ;)

Gryzonka witaj...przykre to ,ze tyle czasu bez skutecznie sie staracie...no i przykre podejście pani ginek...mysleze czas zmienic lekarza...Ona juz na Was postawiła krzyżyk z tego co piszesz...bedzie Cię kasowac a nic nowego nie zaradzi..
ja staram sie półtora roku o dziecko i tez nic...to znaczy ja zachodzę tylko sie nie utrzymują ciąże...teraz juz sie nie staram ...bedzie co ma byc..może takiego luzu potrzebuję...

mmm,Tymonka- nie halo ma ta nasza Oliwka....;/

ide pod prysznic i sie kłade,mąż na siatce -wróci po 23.00 to na pewno nie bede czekac tak długo..

reklama
ja po pracy i przy piwku:))

Oliwka- wspólczuję...
a frencza czerwonego poproszę fotkę ;))ja dzis zrobiłam sobie manicure hybrydowy:))kolor malinowy:))

ŚCISKAM BABECZKI:))
Mamciu poroszę fotkę Twojej pracy;-) ciekawa jestem:]

Przez to wszystko nie wyjechałam,pokłóciłam się z mężem i nie pozałatwiałam mnóstwa spraw... :(
Oliwko kochana współczuję...I tulam mocno!!! Do dupy to nasze prawo;/ A co do mamy to wiem coś o tym...czasami aż szkoda gadać:-( Bo niby rodziców ma się tylko jednych:-(wrrrrr

mamita nie dizekuje,,,tez czekam jak glupia,,zobacyzmy jutro..

a sernik jutro,a mi jezyk az do dupy ucieka na jego mysl,,,ale zjadlamz a to cukeirka bajecznego....
Ojjj zjadła bym takiego serniczka<mniam> smaków narobiłyście:-)
Ja gotuję bób :-)
Witam też pozostałe koleżanki:*:*:*
Plany na dziś: dziki sex do rana :-) Z tym do "rana" to taki mały żarcik ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry