• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

hej,
Dzięki za wsparcie.
U nas zero przytulanek,od 2 dni prawie ze sobą nie rozmawiamy:(
Niby nic się nie stało ale napięcie jest.
Jeszcze przedwczoraj przyszła znajoma z pracy z dzidzią,urodziła niedawno a ja zła siedziałam u siebie w pokoju...jak wyszłam to tylko cześć rzuciłam a dzieciaka zignorowałam...musiałam bo inaczej bym się popłakała:(
A wczoraj jak byłam u kosmetyczki przyszła znajoma nasza,która zaliczyła wpadkę a o ciąży dowiedziała się po rozstaniu z chłopakiem...teraz ona ma prawie 5miesiąc ciąży,zero brzucha,szczęśliwa i wróciła do ojca dziecka...a ja ze złości zagryzłam zęby,rzucałam jej zabójcze spojrzenia i udawałam,że szukam czegoś w telefonie...
Zmieniam się w potwora!

Mama ja mam 2-gi raz zrobione rzęsy i jestem zadowolona.U mojej koleżanki kosztuje to 100-120zł,robi Secret Lashes więc te dobre i mi nie odpadły razem z moimi:)
One odpadają w miarę odrastania:)
Mi to pasuje ponieważ chcę jednorazowo a nie z dopełnianiem co kilka tygodni.
Mojego frencha później spróbuję sfotografować:)

reklama
Oliwka- kurka siwa,ale się w Tobie emocje nagromadziły.....
mam nadzieje ze w końcu humor Ci wróci...
tulę..

Amalfi-warto-pewnie-rób i potem wrzucaj fote oka ;))))

Oliwka- czekam i na Twoja fotkę pazurków...

Ewcia- no szkoda,ze nie mogę Was obsłuzyć..:)))
ale jak coś to służe radą na miare swoich mozliwości ;) miło tak dostac kwiatka ,oj miło;)

ja juz oko pomalowałam ,ubieram sie i zaraz jadę do pracy.

amalfi no co ty,,dopiero linka szukam..heee
oliwka kiepsko tak co,szkoda,ze taka napieta u was sytuacja...oby szybko sie rozwiazała..bo wasz zwiazek na tym cierpi i kazde z was osobno tez..

oliwka jest to mozliwe niestety, ale widzialam u dziewczyn juz rzesy, bo robila mojej fryzjerce i dziewczynie z solarium i wygladalo bardzo ladnie i naturalnie wiec sie skusze na urlop tylko, zeby sie tym potem nie pzrejmowac

Na dłuższą metę nie polecam nosić rzęs,normalne,że jest to obciążenie dla naszych i w końcu się zniszczą.
Ja mam zrobione bardzo naturalnie ale widziałam już dziewczyny z podoklejanymi tak,że moja Ninka ładniej by to zrobiła...kępy paskudne,jedna na drugiej,klej widoczny....bleeeeeeee.
Ewa polecam Ci rzęski jednorazowo albo raz na jakiś czas,spokój na miesiąc z malowaniem rzęs,aż się lepiej wygląda:)

oliwka ale to co ja bede miala, chyba bede miala, to sa pojedyncze rzesy przyczepiane do kazdej osobnej rzesy i ladnie wyszlo, przynajmniej u mojej fryzjerki, bo pozwolila mi poogladac;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry