• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Suzi- cześć kochana..fotke to musiałabym do Kahaki wysłac i Ona by wstawiła bo ja nie umiem;/;/

no i przyjemności
h020.gif
d010.gif
:))

reklama
mama a co to za paznokcie pisalas ze robilas?? Nie slyszalam o czyms takim, nawet zapomnialam nazwy
gryzonka czesc! A co u Was nie teges?? Jakie badania robiliscie?? Czemu sie nie udaje 2 lata az??? Napisz cos wiecej. I zmien ta ginke, szkoda czasu na takie babsko

witajcie czwartkowo:)

Amalfi- manicure hybrydowy to manicure podobny do żeli-nakłada sie bazę(wygląda jak żel,taki bezbarwny lakier) i pod lampę UV na 15 sekund..
potem nakłada sie wybrany kolor lakieru i na 2 min.pod lampę
potem druga warstwa lakieru kolorowego i pod lampe

potem wierzchnia warstwa nabłyszczająca(która również wygląda jak bezbarwny lakier-jest gęsta) i pod lampę..

manicure utrzymuje sie do 2 tyg bo potem juz widać odrosty jak pazurki rosną..usuwa się bardzo prosto i nie niszczy paznokci tak jak żele...

u nas ten manicure kosztuje 60zł..
więc sie opłaca...
ja mam kolor malinowy-głęboki kolor z mega połyskiem..
nakłada się na swoje paznokcie..choc na tipsy pewnie babki tez beda chciały...

zmykam do pracy..

Cześć
Oliwa mam nadzieję że sytuacja szybko się wyjaśni szkoda tylko że tracisz przez to tyle nerwów i że powoduje to napięcia między tobą a mężem:-(
Gryzonka witaj napisz coś o sobie

mama serio?? Nie slyszalam o tym tutaj, jak mam zniszczone pazury, bo taka praca i robie co jakis czas zel np rok potem sciagam na rok i znow zakladam i robie przez pol roku np itd i teraz mialam przerwe bez zelu od ostatnich wakacji ale cos mysle zeby zrobic na urlop, bpo bede musiala tam malowac co chwile. Narazie zdecydowalam sie na rzesy, ale jeszcze nie umowilam sie na wizyte wiec moge zmienic zdanie. Co myslisz o rzesach tychwiesz zgrzewanych do kazdej rzesy osobno, nie wiem jak sie to nazywa, nigdy tego nie robilam

Amalfi-zapytaj o ten hybrydowy-warto:)
a rzęsy dobra sprawa tylko czasochłonna i droga-u nas w salonie mamy tylko kępki..
ale w innych salonach to trwa ponad 2 h i koszt 300zł i więcej...potem jak rzęsy odrastaja to wypadają i te z przyklejonymi-więc masz je tak długo póki Ci nowe nie urosną :)

hejka wam
Ja dopiero wstałam,,siedze z kawusia na BB.

Wczoraj moj kochany mnie zadziwił,przyszedł z pracy z różyczką dla mnie,ot tak sobie,ale byłam zdziwiona,normlanie w szoku. Potem cąłe popoludnie nasze bylo,ogladalismy Carsy2...

Poczytam co u was.
U mnie wogole pochmurno.

mama dzieki za odpowiedz czyli warto zrobic?? Tutaj 50euro wiec nie tak duzo, wiecej na leki i ginka wydawalam hhehehe. To sie umowie dzis na te rzesy, mowili mi ze to 2 i pol godziny wlasnie siedzenia. Bo wlosow bym sobie np nie zrobila tym zgrzewaniem bo kumpele robily i potem z calymi wlosami wyrywaly ale rzesy i tak wypadna do miesiaca

Oliwka to jest Społeczne gimnazjum na Zygmunta Augusta..
Ile lat ma twoja Oliwka??
Oj kurcze wspolczuje ci,,takie plany a tu masz ci los...

gryzonka witamy u nas rozgość sie....

suzi a dlaczego nie do rana,,hee??

mamusia to tu nam porady moze udzielac...szkoda,ze nie mozesz nas obsłużyć...tzn ze nie mozemy byc twoimi klientkami..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry