• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

oliwka a ile ta przyjenosc rzesowa kosztuje??
ja zawsze tylko pazurki..ale moze czas zaszalec...

mamitka towkladaj gadki i do pracki...mielgo dnia tobie...i mam nadzieje,ze jakos uda ci sie wleźć na BB jak rodzinka bedzie..

amalfi ile zajmuje ci zrobnienie takiej sukieneczki,,,ja bym chciala buciki sie nauczyc...zawsze chcialam...

reklama
Ewcia ok 2h ale ostatnio moja koleżanka bije rekordy i w ok 1h 15min wyrabia się:) Nabrała niesamowitej wprawy.
Ma bardzo dużo klientek ponieważ u niej jest tanio( nie gorzej!).U niej ta przyjemność to 100-120zł,ja płacę 80zł a w mieście minimum to 150zł aż do 300zł
Jak będziesz kiedyś chciała to daj znać,umówię Cię:) Będzie taniej:)

Ja do studia Koliber.
Dziewczyny od kilku lat były na Bema a teraz od jakiegoś czasu są na Kołłątaja,tam jest większy salon:)
Mają w ofercie prawie wszystko,łącznie z tatuażami i makijażem permanentnym:)

No:)
Ja zmykam się ubierać bo leżę w łóżku a muszę do miasta wyskoczyć:)
Paskudna pogoda.
Ewcia zbierz się któregoś dnia i do Ustki pojedziemy z dziećmi połazić,co?

Ewcia kiecka to dwa dni, ale ja bym ci polecila najpierw zaczac od czapeczki prosciutka jest, buciki to wyzsza szkola jazdy, jakis kwiatuszek najpierw, a potem buciki i sukienki i sweterki. Bo bucikow nie lubie robic do teraz, maciupkie to takie i dorobic drugiego takiego samego to druga sprawa heheheh

oliwka jak najbardziej jestem chetna na wypad nad morze,,tylko moj maly narazie jest u bylego przez ten tydzien,,a i pogoda teraz lipa..ale spoko,mozemy jakby co sie wybrac...jestesmy w kontakcie.

ja tez musze sie wybrac na miasto,zaplacic rachunki i na solke skoczyc,,a i chyba do pgk-rozlozyc na raty ogrzewanie....yhh nie chce mi siee

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry