• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ale zła jestem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr okazalo się że mój wspaniały mąż nie zdjął folii ochronnej z brodzika przed montażem kabiny prysznicowej, normalnie prawie godzinę z ta folią walczyłam

a żeby było śmieszniej tą kabinę mamy rok :)

no ja juz wrocilam od kolezanki
pogadalysmy,kawke wypilam,,chciala pic flaszke,ale ja nie chcialam i sie wkurzyla,,ale spoko...

oliwka no fakt tam chodnik jest..ale ja nie z tych spacerujacych,,hehee..
mmm nom wspolczuje meczenia z ta folia......spoko kiedy zamiana..hyhh

ogladam mecz,normalnie porazka jakas,,ale wiedzialam ze z Włochami nie mamy szans...

Ja też jestem.
Byliśmy w Rowach,Oliwia była tam z mamą u jakiejś rodziny jej ojca na ośrodku wczasowym...
Jak wyjechaliśmy rodzinka jej tatusia zrobiła awanturę,że ja byłam ją zobaczyć i wyrzuciła je stamtąd! Ja się tego spodziewałam,matka też,zastanawia mnie tylko po co ona tam do cholery jechała?????IDIOTKA.
Ewcia ja też leniwa jestem:)
Jak to pić flaszkę:szok:??? Tak normalnie,w domu we dwie????Jak chłopy pijoki?Matkoooo!:szok:

Zainteresowana któraś z Pań sukienką?Rozmiar S?Mam na aukcji jak coś:)

witam sie.
Oliwka daj mi linka do sukienki jesli możesz:)
Gryzulka (chyba taki twoj nik jesli dobrze pamietam...) witamy, wpadaj czesto i pisz co u Ciebie... jak wyniki, skąd jesteś?
Ewcia hej. my przegapiliśmy mecz wczoraj.

witam was
czy mogę dołączyć?
niektóre z was może i mnie pamietają jeszcze...
ja starania zaczełam w 2009roku... teraz już się nie staramy z mężem ale też się i nie zabezpieczamy. Co ma być to bedzie.
Muszę się poobserwować..
nie wiem co wiecej napisać. bardzo dawno tu nie pisałam.
Pozdrawiam was dziewczęta

Robiłyśmy sobie fotki z Ninką dzisiaj:)
fajne zdjecia! i mama i córeczka śliczna! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien doberek
Ja juz wstalam,bo jakis gosciu mnie telefonem obudzil...

Oliwka no ona tak lubi drinkowac..tzn drinki ona piła,a ja kawe..bo tak to przewaznie bronia pijemy sobie...
tymonka i nie ma co załować,,przegrali 3:0...
kinga witaj kochana,,rozgośc się...

Ja z kawusia i sniadaniem...cos mi niedobrze dzisiaj z rana..chyba sie nie wyspałam..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry