• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

ewcia checi do pracy, wloczke narazie kup jakas tania, potem jak juz sie nauczysz to lepsza akrylowa np albo sa takie specjalne dla dzieci mieciutkie sa, ja uwielbiam z nich robic bo sa takie milutkie ale i drozsze i szydelko to ci pani podpowie zalezy jaka grubosc wloczki kupisz, takie szydelko

reklama
ewcia pociesz sie ze ja nie mam w ogole dzieci, ja wysle do polski kumpeli, a jak juz sie zaplodnie to bede zostawiac dla siebie, narazie nie chce zapeszac i wysylam

amalfi obie na zaske bedziemy robiły..
kurde musze isc do swojego zarzadu mieszkaniowego,rozlozyc na raty ogrzewanie..nie wiem jak to napisac najprosciej..bo mam 1700zl za ogrzewanie,,moja babcia sama tu mieszkala i tak zadlzuyla,,a teraz wszpitalu i ja place rachunki,a nie stac mnie na wywalenie takiej kwoty....masakraaa

Ewcia powinni rozłożyć na raty:)
Kurde,jak chcesz to przyjeżdżaj z małym do mnie,mało mam miejsca w domu ale plac zabaw jest:)
Truskawki jeszcze można poskubać i kawkę wypijemy,obiad zjemy:))
Ja jutro od południa siedzę w domu z małą.
Byłam w mieście,kupiłam kwiatka:Magic Bells:))) śliczności:)
Bieżnik i podkładki na stół też mam i kilka rzeczy małej:)
Teraz staram się sprzątnąć nasz bajzel bo zaraz jedziemy nad morze odwiedzić Oliwkę,znalazłam ją całą i zdrową:))))))))))):-D
Moja dziewczyna od prasowania zaszła w ciąże no i mam na nią alergię...teraz muszę chyba sama jakoś dać radę.
Później też idę na solarium.
photo.php

mmm a ja ci zazdroszcze zakopca....
oliwka ja teraz do konca tygodnia nie mam mojego synka,,takze narazie nie wpadne,,ale jak najbardziej pozniej jak moj maly wroci z wakacji...śliczne zdjecia....a woogle to auta nie mam,wiec dojazd do ciebie to klopot malutki dla mnie...milego wypadu nad morze

ja zaraz zmykam do kolezanki na ploty..na kawusie...
z pracy nie dzwonili....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry