• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Oliwka mam nadzieję że jeszcze jesteś!!! kurka jak się wali to wszystko naraz ale wiem ze sobie poradzisz:) i nie zostawiaj nas tutaj!!!!

Mmmm rozum swoje a cuda się zdarzają i to częściej niż myślisz, musi się tutaj pojawić fasolka na forum. już czas najwyższy poprawic nam humorki!

reklama
Dzien doberek

Ja z kawusia na BB...
Pogoda jak zwykle,chociaz nie pada,wiec dzieci poszły na dwor,bo jobla w domu dostają.

Oby wszystkie nosiły dzidzie &&&&&&&&&&&&

Oliwka jak tam kochana,ty jestes czy jak????

co tak od wczoraj kiepsko tutaj...

Jutro do mnie rodzinka przyjeżdża,ciotka, kuzynka z mezem i dwojka synów..nie widziałam ich 15lat jakos,tylko nie wiem gdzie jak ich przyjac,,,mam za male mieszkanie,,ale dam rade...

ewcia - to faktycznie dość sporo gości będziesz miała:) ja lubę gości ale w nadmiarze bywają męczący...

u mnie tempka spada, więc @ się zbliża...najgorsze będzie jak dostanę ja na wyjeździe, ech

Hmmm sama nie wiem czy brać tą lutkę czy nie;/ bo niby jak robiłam progesteron w czerwcu to wynik mialam ponad normę :zawstydzona/y: Może od jutra? Tylko czy jest sens?

Suzi - moja gin twierdzi, że póki nie ma ciąży to nie ma sensu brać ani lutki ani dupka, więc ja bym nie brała...

lecę na drobne zakupy, bo brakuje mi paru rzeczy na wyjazd...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry