• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kasiu tak jak mówi Lopcia :) nie może być dłuższa przerwa niż rok, ale może akurat Ci się uda?

Dziewczyny pracujecie na państwowym etacie? Bo ja własnie dzwoniłam w sprawie ogłoszenia i w środę idę na rozmowę o pracę do przedszkola ale to niepubliczna placówka i troche mnie to załamuje :( z drugiej strony lepsza taka praca niż żadna :)

kasiu przerywasz staz,ale podanie mosisz na pewno anpisac i potem go konczysz po przerwie...bo to nie jest z tytulu zwolnienia lecz rozumiem ze ciazy,wiec smialo kontynuujesz..

rurka w prywatnych masz płącone za godzine,KN nie obowiazuje wogole...chyba ze tam maja stałe stawki...

lopop, no tak szacuję...Jak popracuję do końca stycznia, urodzę w marcu, to we wrześniu nie wrócę jeszcze do pracy raczej.
rurka, ja pracuję w państwowej szkole, udało mi się załapać w końcu na normalny etat, bo do tej pory tylko na zastępstwo, dlatego stażu jeszzce nie zrobiłam. W prywatnym przedszkolu bedziesz pracować pewnie zgodnie z kodeksem pracy, czyli niestety 8 godz dziennie...Ale dzieci pewnie mniej, bo u mnie 25...

dzien doberek

A co tu nikogo dzisiaj jeszcze nie ma??

Ja wstalam,bo mam moja dzieci zabrała do siostry juz...ja zostalam,czekam na P..
wczoraj upichcilam pleesniaka i szarlotke...zaraz sprobuje ktoras chetna??

cześć ewcia ja chętna
dopiero wstałam , siostry telefon mnie obudził- super się spało chata pusta
ale dobudzic się nie mogę wstawiam kawkę a ty krój ciasto:)

a wiesz nie wiem czy czytałaś tam prędzej w pracy mamy tę samą specjalizację

Cześć :-)
Witam się po ciężkiej nocy. Sąsiedzi zrobili sobie imprezę całonocną na balkonie(!). Spać nie mogłam. A jak juz usnęłam, to mnie obudził ból jakby jajników i nospę brałam.
My dziś jedziemy na weselicho. Na 12.45 idę do fryzjera i kosmetyczki.

Ewcia, ja chcę szarlotkę!

Miłej soboty dziewczynki!

a nas zalali w nocy.. ten dzien do najlepszych nie nalezy.. wyobrazcie sobie swiezo pomalowany przedpokoj... a tu kapie i kapie.. ide na gore a tam sasiadka naje**** w 3dy py;/ kuzwa no szlag by to!!!! dobrze ze rodzice byli ubezpieczeni... akurat spalam u nich dzis to tatusia pilnowalam zeby jej nie nagadal za bardzo ;p

reklama
hejka. miłego weekendu dziewczynki!
mam dobrą wiadomość; od września bedzie czekała na mnie praca na pół etatu. Tak jak chciałam:) Fajnie! Fiol do przedszkola a ja do pracy w końcu.. do ludzi! :)) troszkę się moje życie odmieni. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry