• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Byłam u ginekologa. Po wczorajszym pregnylu jajeczko jeszcze nie pękło, a ma już 32x35 mm. Ginka powiedziała, że dzisiaj wieczorem pęknie, oby, bo zaczynam się znowu denerwować :(

reklama
wpadam się pożegnać
urlop sie nam zaczyna od jutra.
Wpadnę na forum pewnie dopiero w niedzielę 21go. módlcie się abym nie wróciła z @
pozdrawiam was!

hej wam
Pustawo,wow,,bałam sie ze bede nadrabiala trzy dni,a tu pare postow,hyh
ładna niedziela,nikogo nie bylo...

Ja weekend now miare,,moja rodzina jest falszywa i tyle...niby sie umsiechaja,a obgaduja mnie i mojego iw yzywaja..niexle co...szkoda słów..

Kinga super ze praca jest, milego wyjazdu,i trzymam &&&&&&&&&&&& aby @ nie przysżła..
rurka jak tam bylo cos,jak mial peknac??

Ja wkurzona matka chce sie do mnie wprowadzic na nie wiem ile pewnie do konca miesiaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,,wyjde z siebie majac ja tu,ona nie cierpi mojego Pawła,wiecznie gow yzywa , kłóci sie znim..ja pikole......co za miesiac...mam nerwa..bo ona oczywiscie,ze to babci mieszkanie i moze sobie tu mieskac,,,juz mam pod izurki w nosie te mieszkanie.....:szok::no::no:
Jeste mEGA złaaaaaaaaaa:wściekła/y::wściekła/y:

miłego dnia

Witam Was kochane:-D

Ojjj cosik pustawo się zrobiło :-( Odpoczywacie od forum?
U nas weekend bardzo imprezowy, właśnie przed chwilą weszliśmy do domku:) Całkiem milo było...
Ewcia tak to czasami z rodzina jest...

Buziaki dla wszystkich

heja

Mnie nie było weekend minal,mama dalej tu mieszka,wszystko układa, sprzata,przestawia...echh,,idzie do pracy na 14 do 22...

suzi ano pustki...fajnie ze weekend udany...
Błonka oj łatwo sie mowi...

mnie boli brzuch plecy od paru dni masakrycznie,a @ dopiero w niedziele ma byyc...

obiad mus jakiz zrobic...

moj synek do Belgi pojechal na dwa tygodnie na wakacje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry