• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

witam się z wami piątkowo.
Życzę już dziś super weekendu każdej z was.
Nie wiem jak często będę ale na pewno jeszcze przed wyjazdem nad morze pojawi sie u was.
Potem już wyjazd w przyszłym tygodniu i wrócę dopiero 21.08 wieczorem. Modle się tylko abym m@łpy wstrętnej nie dostała a kysz!

pozdrawiam cieplutko! :)

reklama
Czesc Dziewczyny!
Juz dawno do was nie zagladalam :-) zapraszam na kawke ;-)

Wiecie u mnie cos nie tak z ta tempka ciagle ponizej lini podstawowej....Pierwszy raz cos takiego widze....:eek: Moze ktoras z was cos takiego miala?

Kinga my tobie tez udanego weekendu..
wikula udanych zakupów..
Amna wiaj,ja tez przy kawie jestem,,fajny avatarek,,ja nie mam pojecia z ta tempka...
mmm nie dostałam nic,,w sumie to nie wiem,,dzisiaj od rana na poczte nie moge sie zalogowac,,zaraz wyjde z siebie...

Hej baby!
suzi, moim zdaniem nie bierz tej lutki, skoro PRG masz w normie.
Amna, mamy wspólną znajoma na 28 dni :) Masz 16 dc dopiero, spokojnie, temp powinna lada dzień skoczyć, bo takie spadki są na owu zazwyczaj.

U mnie...się dzieje. Wracam do pracy od września...
Jutro na wesele jedziemy (Amna, do Agaty ;) )

Ewcia, belferko moja, mam pytanko do Ciebie. We wrześniu powinnam zacząć staż na kontraktowego, ale wiem już, że go nie skończę w tym roku szkol., bo popracuję pewnie tylko 1 semestr. Co w takim wypadku, wiesz może?

Kahaka ja Ci mogę powiedzieć, bo sama robiłam staż na kontraktowego w tamtym roku. Jeżeli przerywasz staż, to w momencie w którym znowu podejmujesz prace kontynuujesz to co zaczęłaś :) Skoro staż trwa 9 miesięcy, to zrobisz połowę w jeden semestr a drugą połowę skończysz jak wrócisz po macierzyńskim :)

hejka
zawiozłam synka do szwagierki i jej córki co u mnie były
i siedzę sama w domciu i jakoś mi smutnawo:(

kasiu rurka ma rację zawsze wtedy następuje kontynuacja o tyle czasu co ci zabrakło do awansu:)

reklama
lopop, rurka, czytałam wczoraj KN i tak jak piszecie jest chyba tylko w przypadku, gdy przerwa jest mniejsza niż rok. Chyba, że źle coś zrozumiałam. U mnie to na pewno będzie więcej niż rok i co wtedy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry