• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
cześć weteranki-u mnie lipa...to znaczy mam 29d.c.(a cyle 25-27dniowe) a @ nadal nie ma..ale wczoraj robiłam sikacza i I krecha..więc poprostu sie spóźnia nie z powodu ciąży..
jeszcze do tego mi brakuje,żeby sie cykle rozregulowały;/;/
liczę ,że dzis dostane kurcze no!!

pozdrawiam i życzę powodzenia testującym -&&&& :)

no...włąsnie dostałam @...
czyli ten cykl był 28dniowy.
a 28 dniowe cykle to ja miałam przed zajściem w ciążę z Zuzą..po porodzie juz na 27 zaszło a ostatnie cykle to 24,25 dniowe..może mi sie wyreguluje i za jakiś czas sie uda....nadzieje trzeba mieć..

lopop a Ty co taka pewna że ja niby zaciążona????!!! no coś Ty. Nic nie wiadomo przecież jeszcze :sorry2:
hm ... życzę ci tego :)
wiesz ostatnio było tak że ty pierwsza a potem ja :) więc się tej wersji mocno trzymam i liczę na powtórkę ale o szczęśliwym zakończeniu:)
a 28 dniowe cykle to ja miałam przed zajściem w ciążę z Zuzą..po porodzie juz na 27 zaszło a ostatnie cykle to 24,25 dniowe..może mi sie wyreguluje i za jakiś czas sie uda....nadzieje trzeba mieć..
szkoda :( kochana
no cóż walczymy dalej ja też z nowym cyklem

mamcia a twój mały Domi to też taki żywy skarb??? pytam bo siostra ma 20 miesięcznego bąbla Dominka i jest starsznie żywym dzieckiem - siostra twierdzi że to coś w imieniu siedzi:-p

hej hej
Błonka, suzi, i jak testowałyście????
Kinga, a Ty test robiłaś?
mama, przykro mi :-(...ale wiesz, Twoje cykle wcale nie są nieregularne. Za nieregularne uznaje się dopiero wtedy, gdy jest rozstrzał 10 dni przynajmniej.

U mnie nic nowego...

Kahaka wiem,,ale jak kilka ostatnich cykli było 25 dniowych a ostatni nawet 24 dniowy a teraz 28 dniowy to kurka wnerwia to trochę ..

Lopop-nie ,mój Domi to oaza spokoju ..do tego jest bardzo uczynny!
juz w brzuszku po kopniakach było wiadomo,że bedzie inny niż Zuza-ta to dopiero żywioł:)))energii ma mase i musi sie Jej pozbyć więc trzeba wymyslac Jej rózne sportowe zajęcia a najlepiej wspinaczkę..drabinki....

witam się po urlopie:)
brakowało mi bb.

mama 3mam mocno kciuki za Ciebie i fasolkę!!!! :)) &&&&&

U mnie okresu ani widu....

a ja....???? :rolleyes2:
Popciu No i ja?????:happy:

Tula Mamciu z całych sił:*:*:*

hej hej
Błonka, suzi, i jak testowałyście????
Kinga, a Ty test robiłaś?
mama, przykro mi :-(...ale wiesz, Twoje cykle wcale nie są nieregularne. Za nieregularne uznaje się dopiero wtedy, gdy jest rozstrzał 10 dni przynajmniej.

U mnie nic nowego...

A ja dziś mam 28dc i na teście jest bladzioch... tylko że nie wiem kiedy mam mieć termin @ bo nie byłam na monitoringu :eek: albo sobie wkręcam tego bladziocha.... do tego coś mnie bierze....:-(
Znając moje szczęście dostanę @...:(

Suzi- dzieki za utulenie kochana...
a po jakim czasie sie tan bladzioch pokazał?? ja jak robiłam w czwartek to wyszedł od razu...a dzis @ przyszła...
mam nadzieje,że u Ciebie bedzie inny scenariusz-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam !!

reklama
No właśnie od razu wyszedł...no nic pożyjemy zobaczymy....
Po14 zadzwonie do gabinetu czy jest już mój gin, no i zobaczę co powiedzą.
Właśnie obawiam się że może być tak samo;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry