• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

wiesz mama niech ci się w tym cyklu uda (&&&&&) bo wtedy ja w następnym zachodzę razem z wikulą i błonką no i oczywiście z tymonką:) i zuzanką:) do pary:laugh2:

reklama
lopop :) ja jeszcze na bete czekam ale jak by co to i tak zrobie przerwe na 1 cykl bo chce miesniaka z macicy usunac moze to jest przyczyna... a potem znow IUI a jak ta 2 IUI nie da rady to zbieram na ivf...

Czyżby mój ulubiony wątek zanikał???
Tylko nie to!!!!!

Dajcie znać co robicie, co tam u was???

Ja dzisiaj jadę do kologie na działeczkę, pogrilowac troszkę i popiwkować:))

WItam Was kochane:*

Mamciu to mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Jejku było by pięknie:-D&&&&&&&& Koniecznie daj zanć jak wyszedł teścik&&&&&
Czy jeszcze któraś testuje?
Wiecie co tam u Oliwki???? Naprawdę opuściła forum?:-(
yes2.gif

Kasieńko kochana spokojnie!!! teraz już wszystko będzie dobrze! Maluszek będzie ładnie rósł będziesz tuliła swoje maleństwo :tak::* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mmm Twoim powołaniem jest gotowanie!!!!:-D To jest wiecej niż pewne!
Ewcia, Lopciu co tam słonka u Was? Wikula stosujesz dietkę?
Zuzanka na urlopie???

A ja też od dziś mam wolne :-D Mam zaległy urlop:-D Fajnie tylko że mój M pracuje i i tak siedzę w domu:confused2: może pojadę do cioci na wieś:dry: nie wiem jeszcze...a jak nie to będę jeździć na rowerku i też jakoś zleci;-)
Dziś mam 27dc:dry:

suzi witaj :)
ja testuje jutro, tzn ide na bete nie robie juz sikaczy... tamten zrobilam za wczesnie i sie wkrecilam..
mysle ze szansa zawsze jest.. ginka mowila ze sie zdziwi jak nie wyjdzie... mimo miesniaka ktorego prawie nie widac na usg ;p
suzi to ty tez testujesz???

suzi witaj :)
ja testuje jutro, tzn ide na bete nie robie juz sikaczy... tamten zrobilam za wczesnie i sie wkrecilam..
mysle ze szansa zawsze jest.. ginka mowila ze sie zdziwi jak nie wyjdzie... mimo miesniaka ktorego prawie nie widac na usg ;p
suzi to ty tez testujesz???
Oj ja jak będę testowała to jutro badź we wtorek...sama nie wiem bo nie mam objawów.. do tego boli mnie gardło :wściekła/y:
Kochana to z całych sił zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Oby betka była pięknie wysoka:* Koniecznie daj znać &&&&&&&&&&&&&

reklama
witam się po urlopie:)
brakowało mi bb.

mama 3mam mocno kciuki za Ciebie i fasolkę!!!! :)) &&&&&

U mnie okresu ani widu....

wiesz mama niech ci się w tym cyklu uda (&&&&&) bo wtedy ja w następnym zachodzę razem z wikulą i błonką no i oczywiście z tymonką:) i zuzanką:) do pary
laugh2.gif
a ja....???? :rolleyes2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry