• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

mama, do pracy do zerówki, ale same 5-latki mam. 25 sztuk...więc będzie hardcore.
Ale szczerze mówiąc cieszę się - jakbym miała jeszcze pół roku bezczynnie siedzieć w domu, to bym kota dostała. No i kasa potrzebna, bo z 1 pensji to kiepsko...

reklama
Zuzanka dzięki za życzenia ;)

Kahaka-no to powodzenia :) bedzie dobrze:)
najważniejsze ze praca bedzie ...potem na końcówce na L4 pójdziesz no i macierzyńskie płatne bedzie -fajnie,że sie tak udało:)

ja byłam po małe zakupy
e020.gif
i już sie biorę do pracy przy garnkach:)) jeszcze z siorką pogadałysmy przez tel a tu juz ta godzina.....

no ja już łazienkę umyłam i poprasowałam,jutro uciekamy na działkę trzeba tę piękną pogodę wykorzystać ;-)na 16 mam pazurki ,a wieczorem muszę zrobić depilację...bo teraz za gorąco ...

mmm kochana jeszcze nie ma czego gratulować...niestety.
owszem póki co @ nie ma ale czekam do niedzieli i jeśli nadal nie bedzie @ to w poniedziałek zatestuję znowu..

a sałatka brzmi pyyysznie-uwielbiam por :)

u nas burza!aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Błonka ja robiłam wczoraj w 25d.c. owu miałam w 13 d.c. i tak działailsmy czyli wczoraj było 12 dni po owu i na bobo teście o czułości 10 wyszła mi blada druga kreska ale kurka za dużo dźwigałam w tym cyklu bo płot robiliśmy itddd i lipa-dzidzia się nie utrzyma;(

a Ciebie tule..wiem jak jest jak sie patrzy na tą wstrętną I krechę!! wrrrr

reklama
Mama - ty mnie tutaj nie denerwuj tylko jutro powtarzaj test!! Po przeczytaniu twojego posta już nic więcej nie czytalam ,,tak bardzo ucieszyła mnie ta informacja!

Babolki, którym testy nie chcą wyjść - przytulam was mocno!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry