• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej dziewczyny ,

Błonka kurka wodna trzymałam kciukasy :********ściskam mocno ,wiem co czujesz ;(..............

suzi1 a myślę ,że może za wcześnie co??

mmm....rozpusta po całości :-)
no widzę ,że dziewczyny zaczynacie,cykl może ten będzie udany ;-)
Ja dzisiaj 8 dc byłam na wizycie u Wojewódzkiego i powiem Wam ,że jest spoko ,niestety pęcherzyki na razie malutkie brak dominującego w piątek po 19 kolejna wizyta zobaczymy czy coś się wyklaruje jak nic to znowu lipa w tym cyklu i kolejny zaczynam hormonami :wściekła/y:

dzisiaj niestety już do pracy ,a od jutra zapiernicz...:-(ale mi się nie chce

witaj Carolineee

za wczesnie nie jest bo dzis mam termin @ a badanie z krwi daje 100% pewnosci...
wiem wiem dziewczyny no trudno.. teraz mam cel, zniszczyc miesniaka, wyzyje sie na nim a potem podejde do 2 IUI...
Niby wiedzialam ze beta bedzie ujemna ale gdzies w srodku tlila sie nadzieja i ta nadzieja chyba trzymala mnie w kupie.. teraz ma mega dola i nie wiem w co wlozyc rece.. nic mi sie nie chce robic... pojde spac jutro bedzie nowy dzien :(

Carolieeeee-ja poznaję ;))rozkładaj kocyk i pisz co tam u Ciebie ,jak Ninka i wogóle co sie działo..dobrze,że wróciłaś Oliwka ;)))))

Błonka- tulę......fak!!

mmm- dzięki..
mi też przykro ,że i do Ciebie przylazła...
ja dziś umierałam ,cały dzień na lekach...

Lopop,Suzi miłego wieczorku..

ja miałam szkolenie i uzyskałam certyfikat..moge wykonywać w gabinecie mikrodermabrazję:tak::-):-):-):-):-)

pozdrawiam wieczornie:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry