reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wikula bardzo proszę kochana;))))

Carola no co za wieści od lekarza...tulę..

Kahaka-piekności ,cudowności-pogłaskać ;)))

ja po pracy i padam ,ale .............zaraz idziemy sie rozmnażać ,więc zbieram siły i lecę..

pozdrawiam wszystkie wieczornie :)

hej :) a ja na clo 2 dzien, mam 7 dc i w poniedzialek ide na usg, biore dalej metformine i dostalam jeszcze encorton ... zobaczymy co to bedzie, po IUI jade na "urlop"............... poki co winko popijamy na endo ;p

mama rozmnazanie udane? :)
wikula tulam :) zeby bylo wiecej wiary :D

witajcie...
Blonka mam nadzieje,że udane -&&&& za poniedziałkową wizytę..

Suzi- .............................
jery...nie płacz kochana-to podejrzenie więc może jeszcze sie okazać ,że wszystko bedzie si....
miałas usg i nic nie widać??
mi gin powiedział ,że jeśli beta jest ponad 1000 to widac pęcherzyk w macicy-Ty miałaś 2600 tak??

ja jak zaszłam w listopadzie to tez miałam podejrzenie pozamacicznej....ale ostatecznie organizm "poradził sobie sam":(( i 14 grudnia poroniłam...

bardzo mocnoooo trzymam &&&& za Waszą Niunię!!!
jesteśmy tu z Toba całym serce!!!

bardzo mi przykro ,że musisz ponownie przez to przechodzić...:-(:-(:-(:-(:-(:-(
ale wierzę ,że Niunia jest na miejscu tylko potrzeba czasu ,żeby ją zobaczyć

dziewczyny mam nadzieje,że u Suzi się nie potwierdzi-za duża beta kurcze!! tak ładnie przyrosła a z tego co wiem nie przyrasa tak wysoko i szybko jak jest pozamaciczna....
ale może się mylę w końcu lekarzem nie jestem...

tak mi smutno jak przeczytałam rano Jej posta.......wszystko wróciło..

reklama
Hej,
dziewczyny, ja już pisałam z suzi smski i moim zdaniem zdecydowanie za wcześnie na takie "diagnozy"...Przecież u niej to dopiero 5t1d ciąży!!!! No jak można takie wyroki wydawać tak wczesnie??? Czasem pęcherzyk pojawia się i w 7 tygodniu dopiero. ie rozumiem tych lekarzy! Takie brednie gadają! Mogliby jej kazać czekac parę dni, a nie od razu do szpitala! Nie wierzę w tę pozamaciczną po prostu.

Ja byłam na pobraniu krwi, godzinę czekałam w kolejce :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry