reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Mamita,ja na luzie...wszystko mam:)
Teraz dokupiłam Nince kilka kurtek na zmianę,Oliwce w następnym tygodniu.Buty ma,mokasyny,kapcie na zmianę też ma,kupiłam im po parze tenisówek Lacoste,były w promocyjnej cenie i się skusiłam:))))))))))))
LACOSTE ALBANY SUMA SPI - Buty Lifestyle Dziecięce Lacoste - Sklep e-SIZEER

Jeszcze bym chciała w innym kolorze dokupić.Są świetne,bo dopasowane i można kupić rozmiar czy dwa większe i nie latają:)

witam was

suzi no super!!! :-) ciesze sie z tobą

Ja zalatana... w czwartek Fiol do zerówki, jeszcze kapcie dziś musze mu kupić. O buty się nie martwie bo ma trzy pary heh
Poza tym to mebelki kupiliśmy nowe i w tym tygodniu bede miala bajzel. Stare sprzedały się pierwszego dnia jak ciepłe bułeczki! :DDD jeszcze tapczan Fiola musze opchnąć bo też mu łóżko wymienię... :)

caroline super te tesniówki i faktycznie okazja! ja bym sie tez pokusiła bo fajne buty są tam dla dzieci ale on juz ma fak...
POZDROWIONKA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka a ja jeszcze musiałam dokupić:
piórnik z wyposażeniem...Barbi:)
śniadaniówka z hello kity
plan lekcji
i buciki na zmianę

wszystko mam teraz biorę sie za obiad i za 2 h do pracy..

oj dzieciaki to strasznie szybko rosną:)
Ale jeżeli chodzi o buty,, to jaj mam ich całą kolekcję:0
dzisiaj widziałam ładne balerinki, niedrogie, bo skórzane za 120zł, ale nie miałam przy sobie kasy,a tam kartą nie można bylo płacić, ale nic straconego, jutro podjadę, heheh

u mnie dupa!!! pęcherzyki nie pękły , inseminacji nie będzie, bo są za duże i nie ma sensu.... załamka... pewnie dzisiaj albo jutro pekną, mam codziennie się przytulać i zobaczymy, może udalo się zaplodnić tego co wcześniej pękł, ale nie mam nadziei w tym cyklu...
Czemu mój organizm zawsze musi coś spieprzyć jak ma być inseminacja????:((((((((((((((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry