reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
zjola - a co tam u Ciebie???????????
Tutaj nic wielkiego się nei wydarzyło, brak nowych fasolek..

Suzi - w czwartek masz wizytę, tak???

Ja włączam komputer to wy musicie wychodzić...może wieczorem będzie nas więcej:))

Wikulaa - Oj praca, praca i jeszcze raz praca. Z naszymi podopiecznymi wyjazd w góry, to nieporozumienie. Większość nadaje się tylko do szlifowania Krupówek, które są tak zatłoczone, że szok! Byliśmy co prawda w dolinie Chochołowskiej, Białego, na Gubałówce i na Kasprowym ale nie ma to, jak wybrać się samemu. W ostatni dzień instruktor zwichnął sobie nogę i tyle z tego było. Większość kompletnie nie przygotowana (nawet instruktorów), brak dobrego obuwia i ubiorów. Myśleli chyba, że jadą nad morze, czy co? Jedna mamunia szła w góry w sandałkach! Jedno co, to pogoda dopisała, więc widoki były przepiękne :)

zjola widoków w górach zazdroszcze:) są piękne to fakt! a mnie tak dawno tam nie było że aż wstyd... może za rok sie uda nam... Dobrze że zadowolona jestes

Suzi - buehehehehe

Kinga - bo ja straszna powsinoga jestem. Ciągle mnie nosi. Uwielbiam życie w podróży i wędrowanie, a góry to już cud miód i paluszki solone :) Morze nie robi na mnie takiego wrażenia.

zjola - my byliśmy jakiś czas temu w Karpaczu i widziałam dziewczyny w klapkach, także niewiele mnie zdziwi... a góry też bardzo lubię:) Lubię się czasami tak potwotrnie zmęczyć, hehee

dziewczyny znalazłam 3 testy owu (mało ale zawsze coś) myslicie że moge zrobic dzis już ten pierwszy? w sumie to u mnie 16d.c. wiec powinno juz coś pokazać hm? zwłaszcza jak ostatni cykl miałam 34dniowy.. :rolleyes2:

zrobie... pokarze wam potem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry