Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o widzę że ty też zakochana w górach jesteśSuzi - buehehehehe
Kinga - bo ja straszna powsinoga jestem. Ciągle mnie nosi. Uwielbiam życie w podróży i wędrowanie, a góry to już cud miód i paluszki soloneMorze nie robi na mnie takiego wrażenia.
ja co roku widzę ludzi chodzących po szlakach w sandałach i klapkach no ale na szczęście coraz mniej się takie spotykazjola - my byliśmy jakiś czas temu w Karpaczu i widziałam dziewczyny w klapkach, także niewiele mnie zdziwi... a góry też bardzo lubięLubię się czasami tak potwotrnie zmęczyć, hehee
Ja jak robilam testy ow dzień przed @ to tez mi wyszedł pozytywny(nie byłam w ciąży,a chcialam sprawdzić co wyjdziekazdy ci wikulka powie ze testy LH robi sie z moczu pozniejszego a nie porannego, na ulotce chyba nawet pisze, moja gin potwierdzila.. ktoras dziewczyna tez to mowila tu na forum... z porannego moczu robi sie tylko ciazowena 100%
Mnie dokładnie te same
Ojjj kochana kuruj się:* Wybierasz się do lekarza?Ja też z kawką ale i katarem i bolącym gardłem![]()
Oj potwornie współczuję!!!Ja też z kawką ale i katarem i bolącym gardłem![]()