reklama

Staraczki Weteranki...

kazdy ci wikulka powie ze testy LH robi sie z moczu pozniejszego a nie porannego, na ulotce chyba nawet pisze, moja gin potwierdzila.. ktoras dziewczyna tez to mowila tu na forum... z porannego moczu robi sie tylko ciazowe :) na 100%

reklama
czesc dziewczynki ja ostatnio rzadko bywam ale podczytuje was w pracy.
Zjola to my podobnie mamy, mnie też ciągle nosi chociaż odkąd mam męża, dom i kota to doceniam bardzo i te rodzinne chwile ;) a gdzie ty pracujesz?
ja wziełam urlop żeby sie uczyc, został mi tydzień do tego egzaminu o którym pisałam i stresior mnie łapie. no ale wszystkiego czego jeszcze nie umiem nauczę sie w tym tygodniu:)
z tego wszystkiego nie wiem kiedy miałam 1dc i kompletnie nie wiem kiedy @ ma przyjsc, ale co mi sie kojarzy że na egzamin powinna przybyć.
Całuje was.

Suzi - buehehehehe

Kinga - bo ja straszna powsinoga jestem. Ciągle mnie nosi. Uwielbiam życie w podróży i wędrowanie, a góry to już cud miód i paluszki solone :) Morze nie robi na mnie takiego wrażenia.
o widzę że ty też zakochana w górach jesteś:) ja z M i synem też:)
zjola - my byliśmy jakiś czas temu w Karpaczu i widziałam dziewczyny w klapkach, także niewiele mnie zdziwi... a góry też bardzo lubię:) Lubię się czasami tak potwotrnie zmęczyć, hehee
ja co roku widzę ludzi chodzących po szlakach w sandałach i klapkach no ale na szczęście coraz mniej się takie spotyka
a potem GOPR ma masę roboty

suzi kochana spokojnie za czwartek:)&&&&

wikulaa daj namiary na allegro na te butki trekingowe

Witam dorogie Panie:)

kazdy ci wikulka powie ze testy LH robi sie z moczu pozniejszego a nie porannego, na ulotce chyba nawet pisze, moja gin potwierdzila.. ktoras dziewczyna tez to mowila tu na forum... z porannego moczu robi sie tylko ciazowe :) na 100%
Ja jak robilam testy ow dzień przed @ to tez mi wyszedł pozytywny(nie byłam w ciąży,a chcialam sprawdzić co wyjdzie;)) Czytałam że po nocy stężenie LH zawsze jest większe i nie zaleca się robienia ich rano.
Mnie dokładnie te same :tak:

Ja też z kawką ale i katarem i bolącym gardłem:(
Ojjj kochana kuruj się:* Wybierasz się do lekarza?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry