reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Amalfi - jakie jeszcze musisz badania porobić??

Kinga - działaj, działaj i niech coś z tego będzie!

ja czekam na kiec @ i potem będe szalała z mężem, bez stresowo, bo bez szans na sukces więc będzie gorąco:)))

Amalfi chyba możesz zrobić o dowolnej porze i nie musisz być na czczo. Super że sie chłopaki wzieły do dziela, może przydarzy sie naturalsik:) ale z planów nie rezygnuj tym bardziej że piszesz o tym że czasu nie ma.

Ewcia ten twój to chyba nie dojrzał jeszcze. cos za bardzo do tej mamusi jeździ;( a może pępowina jeszcze nie odcięta... szkoda że tak musisz sama z synkiem siedzieć wieczorkami.

Carol czesc!

Amalfi - dobre wieści :) Może się uda naturalnie? Fajnie, że możecie sobie pozwolić na IVF jak by co, bo nas na nie niestety nie stać. My w tym miesiącu musimy zrobić badanie kariotypów. Na szczęście moje badania hormonów i rezerwy jajnikowej są ok.

Pozdrówko dla wszystkich

Witam z pracy i z kawką :-)
zjola uwielbiam góry, byłam ostatnio w Bystrej koło Bielsko Białej i normalnie sie zakochałam... chciałabym tam mieszkać, piękne widoki...:-)
amalfi trzymam kciuki za in vitro, kurcze ja to chyba jeszcze nie mam odwagi powiedziec ze chyba tylko to nam zostało... mam nadzieje ze jak mój K wróci to najpierw zrobimy IUI a jak nie wyjdzie to odpuszczam ... juz mi sie nie chce walczyc...
Kinga spontan najważniejszy, wiec zaciskam &&&&&&& za staranka ...
Miłego dnia :-)

reklama
Iza.malami - ja też kocham góry, robią na mnie większe wrażenie niż może. W tym roku byłam już w Bieszczadach, Tatrach i Skalnych Miastach w Czechach :) Cudownie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry