reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ewcia zdrowka zycze
wikulaa Tobie tez zdrowka
A co Wy takie chore jestescie wsszystkie???
kahaka a Ty idziesz na ten slub do niej??? A jak fasolka u niej?? Duza juz pewnie, co?? Tak jak Twoja :-)
A lilith jeszcze pisze???

Jestem i ja.
Nadal chora.
Remont wrze,niestety nie da rady skończyć na czwartek a w czwartek się przeprowadzamy...trudno,będziemy mieszkać w gruzie:(

Babki przesyłam zdrowe fluidki, bo ja w pełni sił i zdrowia. Aż nieprzyzwoicie! Zdrowieć mi tu natychmiast. Co będzie jak przyjdzie prawdziwa jesień? Ciepła herbatka z miodkiem i cytrynką, okład z młodych piersi a potem korzystać z ostatnich pięknych dni.

Buziole :)

Wikulaa - no to nie jest najgorzej :) szkoda, że pogoda trochę się popsuła, bo słoneczka ni ma. Dobrze, że nie pada i nie jest zimno. U Ciebie chyba podobnie, bo nie tak daleko do siebie mamy.

reklama
cześć dziewczyny !! ;)) czy możecie wejść na moje 28 dni i pomóc mi przeanalizować moje cykle?? co o nic sądzicie? ja mam już po raz drugi założone konto na 28 dni, no niestety zablokowali mi ostatnio wiadomo dlaczego :D ale teraz mam więcej tych wykresików i jest co omawiać p[rzynajmniej ;) mam nadzieję że prawidłowo wyświetla się link na 28 dni, bo ja zwykle nie wiem czy dobrze wstawiłam
no i jak tak teraz patrzę to coś mi się zdaje że moje starania trwają nieco dłużej niż 13 cykli, nie liczyłam tego nigdy tak wnikliwie..zresztą zanim zaczęliśmy się starać to i tak przez rok był seksik całkowicie bez zabezpieczenia, ale "uważaliśmy" tak można to ująć...
Mam za to bardzo dobrą wiadomość ;) dowiedziałam się już na czym stoję ;) po paru badaniach krwi wyszło na to że mam podwyższoną prolaktynę i silną niedoczynnośc tarczycy, moja endokrynolog powiedziała że nie mam prawa zajść w ciążę z takimi wynikami, więc..już się leczę ;) i jestem pełna nadziei, bo dała mi do zrozumienia że teraz to szybko pójdzie ;) no chyba że wyjdą po drodze jeszcze jakieś inne złe rzeczy, a tego przecież byśmy nie chcieli...także jeśli tytlko o to idzie to nie jest źle ;] pozdrawiam :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry