reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie... nic się nie odzywałam bo miałam problemy z ciążą, co u Was? tyle mam zaległości, że nie nadrobie w czytaniu :/ czy którejś fasoleczka zaskoczyła?

hej dziewczyny ,
mało się udzielam ostatnio ale podczytuje Was kochane ja też niestety chora,jeszcze do tego zabiegana w pracy ;-(
dzisiaj zaczynam cykl więc mam boleści nie miłosierne brzucha 23 września pierwsza kontrola moich leniwych jajników ;-(
jak widzę dziewczyny porozpoczynały rok szkolny ,ja dzisiaj miałam pierwszą wywiadówkę i oczywiście nie wyszłam z pracy o tej co trzeba i nie pojechałam ....wstyd...ale już się usprawiedliwiłam wychowawczyni :-)czułam się jak na dywaniku ;-)

ściskam Was kochane

magda, ja Cię pamiętam :tak: pisz co u Ciebie!
lopop, zmęczona jestem strasznie, dzieciaki mnie męczą, nie mam łatwej grupy. Wracam padnięta.

Ja jutro pracuję od 7.45 do 13, potem mam wywiadówkę z rodzicami o 16, a potem jeszcze o 17.30 radę pedagogiczną. Czyli szykuje się cudowny dzień :confused:

hejka wam

No mało piszeta cos ostatnio..

Ja dalej przeziebiona,,no skupisko chorob u nie w pracy,wiec łąpie od dzieci,,katar,kaszel,chrypka,,,echh
Zasuwam jak cholerka,na nic czasu nie mam...popoludniaMI NIE MAM SIŁY NAWET OBIADU ZROBIC....tak padam...

Mały w szkole od rana do 16 prawie,masakra...taki mam ten plan kijowy,ze porazka,moj maly pierwsza kalsa,a pol zycia spedzi w szkole...ech
Dzisiaj tez problem,,bo ja rade mam,,a nie ma go kto odebrac....jasna cholerka...

Zmykam go zaprowadzic...

reklama
Miło kahaka, że pamiętasz mnie :) ja jestem teraz w 23t.c. miałam w 12t.c odwarstwioną kosmówkę z krwiakiem podkosmówkowym i leżałam miesiąc w szpitalu plackiem a drugi miesiąc w domu, teraz czuje się lepiej ale zaczął mi się stawiać brzuch :( jak nie jedno to drugie, ale najważniejsze że mi się udało zajść w ciąże, jakoś muszę przejść przez te 9 miesięcy, szkoda że ciągle się tylko czymś muszę martwić...a co u Ciebie i innych dziewczyn, gdzie mama05 się podziewa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry