reklama

Staraczki Weteranki...

suzi heheheh ja myslalam ze date wizyty podalas hehehehheh a nie godzine hehheehh, bo nie bylo mnie tu wczoraj. Pozno mialas ta wizyte, tak sie przesunelo???:szok:. Super ze slyszalas serduszko, to bardzo uspokaja, zazdroszcze Ci. I fajny termin akurat w lecie bedziesz z wozkiem śmigać

reklama
Hej Staraczki moje kochane! :-)
suzi, czekałam na wiadomości od Ciebie. Uff, jakie super wieści :-D cudny widok to serduszko, prawda? Trzymaj się tam dzielnie.
amalfi, &&&&&&&&&& za cykl starankowy, oby armia dała radę!
magda, jak widać po suwaczku też zaciążyłam ;-)

U mnie jako tako, znowu pożalę się na pracę. Ciężko jest, te 5-latki w szkole to porażka. Dobrze, że już weekend, w końcu się wyśpie, bo cały ten tydzień latałam do pracy na 7.45 :angry:

hej kochane,
suzi1 skarbie ,wiedziałam ,że będzie dobrze ;-)słyszałam u siostry jak była w ciąży bicie serduszka synka jej coś pięknego;-) a godziny wizyt to faktycznie "wczesne" miesiąc maj jest pięknym miesiącem ,będziesz tuptać z wózkiem na wiosnę ,suuuper .....ja się urodziłam w maju ;-)
kahaka to współczuje ,takie dzieci potrafią dać w kość ja do pracy chodzę na 7 :00 a wstaje o 6 ,też zawsze na sobotę liczę ,że się wyśpię ;-)

Dziękuje kochane!!!!!! Jesteście boskie:*
Normalnie gapię się z fotki caly czas :zawstydzona/y:
Karte ciąży dostałam :-D i wiek ciaży mam napisane 8 :szok: ale ja nie łapie tego, jak to sie liczy

Kasiu a niemyślalaś o L4?
Zjola i jak badanka? Kiedy beda wyniki?
Amalfi kochana kiedy kolejna wizyta?

reklama
no właśnie bo po suwaczku wnioskuje ,że inaczej liczysz :-),fajnie ,zobaczysz czas szybko zleci ,nie będziesz wiedzieć kiedy ;-)ja mam 23 września wizytę na usg i mam nadzieję na criotransfer pod koniec miesiąca .jestem na encortonie teraz i od jutra clo biorę ,a Ty suzi coś bierzesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry