reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Tymonka - coś czuję, że zanim pójdziecie do lekarza, to zafasolkujesz naturalnie. Często tak bywa. Teraz sobie odpuścicie, bo bez lekarza nie da rady a tu ops :)

Błonka - a ja mam umowę z dziewczynami z CPP, że ten rok jest nasz :) Cztery z nich już są w ciąży, więc teraz kolej na mnie. Za Ciebie oczywiście trzymam kciuki &&&. Ja rozpoczynam staranka w następnym cyklu. Na razie mam półtora tygodnia do @.

Ostatnia edycja:
heee Błonka no to w tym miesiącu będą 3 fasolki bo ja jestem kilka dni po płodnych;)
ale nie wiem jak to będzie bo wytrzęsłam się wczoraj na rowerze (przejechałam 20km na jurze krakowsko- częstoch), oby fasolka była siiilllnaaaa.

Tymonka - jak ma być, to trzęsienie ziemi nie zaszkodzi :) Gdyby można pozbywać się ciąży na rowerze, to niejedna by została Szurkowskim (ta oczywiście, która nie chce być w ciąży).

Zjolka kurde super by było ale z moim szczęściem????
chyba że rodzina wymodli bo nam ciocia m zamówiła mszę w naszej intsncji w rzymie:)

Cokolwiek by nie było to trzeba sie cieszyć że medycyna daje nam jeszcze inne możliwości.

zjola? z CPP? a to ja sie moge do Was dołączyć? jak to działa to ja bardzo chetnie ;p
tymonka :D ruch sprzyja organizmowi :) fasolce nic nie bedzie :)
to się piękny październik zapowiada drogie Panie :)

Tymonka - wmów sobie, ze Ty masz szczęście i kropka. Nie mów, ze jesteś pechowcem. Ja stwierdziłam, ze już wszelkie makabry przerobiłam, limit wyczerpany i teraz może być już tylko dobrze przez duże D.

Błonka - o dziwo działa. Dołączaj śmiało. My mamy takie karteczki z życzeniami, które się mają spełnić w tym roku. Spisywałyśmy je pod koniec roku i w Sylwestra włożyły do portfela, żeby zawsze były z nami. Ty możesz to zrobić w tym roku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry