reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jera a teraz ktory masz dc? jakie plany??

W sumie narazie zadne... jakos coraz mniej chce miec dziecko i widze plusy zycia bez (wiem wiem tak tylko gadam a jak przyjdzie @ to znow bedzie lament:) Jakos w tym ewentualnie na przyszly miesiac M idzie robic badania jak tam u niego, pozniej moja kolej a IUI dopiero kolo marca z racji tego ze po pierwsze narazie mam umowe "czas probny" i dopiero w grudniu-styczniu bedzie wiadomo czy mnie przyjma na stale (dlatego chyba lepiej ze bejbka nie ma chociaz mi sie z praca wyjasni) a pozniej od poczatku stycznia do polowy marca lecimy wygrzewac sie w indyjskim sloneczku jak wszystko pojdzie po naszej mysli :)

A dzien cyklu mam 6. Kurde za chwilke do pracy ale dzis na szczescie tylko do 17 a pozniej jade na zakupy musze sobie jakas kiece kupic :)

Witam dziewuszki !!!!
zjola ja już w listopadzie skończę 33 lata :-(:-( i ostatnio oglądałam taki fajny program, były tam kobiety od 17 do 45 roku życia. Każda z nich była w ciązy i lekarze sie wypowiadali na temat wieku i jaki miał wpływ na ciążę w takim czy innym wieku... powiem wam ze pierwsze dziecko po 35 r.ż to juz ryzyko...
Błonka ty jesteś jeszcze młoda, ja sie również czuje młodo, ale organizm -organizmem morda mi sie nie starzeje ale jajniki tak...
Trzymam kochana &&&&&&&&& za IUI no przy takiej armii nie może byc innego wyniku jak II :-):-):-)
esmeralda ja w 100% wole luteinę pod jezyk, z czasem przyzwyczaisz sie do tego smaku, ja nie mogłam znieść dowcipnych, fuuuu wszystko wypływało i czułam sie cały czas brudna i klejąca, blee, a poza tym podjęzykowa jest 100% tańsza...
lopop witaj :-D:-D:-D:-D

Przepraszam jak kogos pominęłam...

Miłego dnia życze!!!

a ja dzis sie witam z łóżeczka ;p nic dzis nie robie, nie sprzatam nie gotuje, moj emek zrobi spaghetti.. musze sie wygrzac jak mam miec bejbika to musze wyzdrowiec :) takze milego dnia dziewczynki... ja sobie dzis jeszcze poszaleje ;p z emkiem w lozeczku ;d

Hej laski:) Ja na chwilę,ok 16 wyjeżdżam a jeszcze muszę zapakować dziewczyny.
Miałam iść do szkoły i ... zapomniałam!:szok: haha

Zuzanka,trzymasz się Kochana?

reklama
odpaliłam na chwilę kompa i wleciałam sie przywitac ;)
Błonka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!! :)

Ewcia dzięki za &&&! :)

Jerra zabierz mnie ze sobą ..bede Ci bagaże nosić w tych Indiach...weź mnie co??weź,weź
i047.gif
i047.gif

pozostałe babeczki pozdrawiam i ściskam :):*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry