reklama

Staraczki Weteranki...

Czesc Staraczki!
Sa nowe dzidzie? Z tego co Was podczytuje to Kahaka i suzi oczekują...
Kakaha - jestem w szoku! To juz 20 tydzien! Ale ten czas leci! Jeszcze troszke i bedziesz tulila swoje bejbi! Wiesz juz czy chlopiec czy dziewczynka?
Suzi - tym razem sie uda, prawda? :)
Trzymam kciuki za reszte z Was, sama łudząc się bezskutecznie co miesiąc, że tym razem piersi bolą ciążowo, okres jednak nie przyjdzie itd................

reklama
Hej hej
Kora, ale Cię dawno nie było!!!! No u mnie leci 21 tydzień, chociaż mi się ciągnie okropnie. Tylko cudze ciąże szybko lecą. Nie wiem jeszcze kto tam siedzi, we wtorek mam usg. A jak u Ciebie?
Błonka, &&&&&&&&&&&&&&
Ewciu, w 21 dc to możesz co najwyżej prolaktynę zrobić, a jeśli jesteś już po owu to i progesteron.
karla, witaj, napisz coś więcej o sobie. Zaraz na 28dni zobaczę co u Ciebie.

Do mnie zaraz przyjdzie koleżanka.

Hej hej
.
karla, witaj, napisz coś więcej o sobie. Zaraz na 28dni zobaczę co u Ciebie.

Tak więc ja (21l.) i mój M (30l.) staramy się już 2 lata o dzidziusia.
Ja mam za wysoką prolaktynę i za niski progesteron, biorę od sierpnia bromergon i luteinę.
Czekam na wyniki posiewu z kan. szyjki macicy do przyszłego tyg, a także na wyniki nasienia.
W czerwcu tego roku udało się zaskoczyć jednak w 7t ciąża obumarła.
14 listopada mam kolejną wizytę u lekarza, i czeka mnie hsg i laparoskopia.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie starające się !

dzien dobry dziewczynki porannie
Witam sie pierwsza,,bez kawy jeszcze...
Zaraz Mata do skzoł zaprowadze i wtedy kawe sobie do BB zapodam...

U mnie leje,,,,grrr

Carola o masz,bez kłótni?? hmm,,bo u mnie to wynika wszystko z kłótni..ale pamietaj trzeba rozmawiac...
palemko dokłądnie....
mamita zwolnij troszke..
karla witaj..

suzi mnie nie widziałaś??hmmm no co ty...jestem cały czas,,przegapiałas mnie:rofl2::szok:
To kochana najmocniej przepraszam :zawstydzona/y::*

Czesc Staraczki!
Sa nowe dzidzie? Z tego co Was podczytuje to Kahaka i suzi oczekują...
Kakaha - jestem w szoku! To juz 20 tydzien! Ale ten czas leci! Jeszcze troszke i bedziesz tulila swoje bejbi! Wiesz juz czy chlopiec czy dziewczynka?
Suzi - tym razem sie uda, prawda? :)
Trzymam kciuki za reszte z Was, sama łudząc się bezskutecznie co miesiąc, że tym razem piersi bolą ciążowo, okres jednak nie przyjdzie itd................
Kochana mam nadzieje że tym razem będzie wszystko ok:-) Czekam na wizytę jak na zbawienie:-D

reklama
Hej hej
Kora, ale Cię dawno nie było!!!! No u mnie leci 21 tydzień, chociaż mi się ciągnie okropnie. Tylko cudze ciąże szybko lecą. Nie wiem jeszcze kto tam siedzi, we wtorek mam usg. A jak u Ciebie?

U mnie jak zwykle. Po cichutku licze, ze wpadniemy. M juz sie nastawil, ze nic z tego i ze nie chcemy, a mi sie raz chce, raz nie i tak trwamy, nie zabezpieczamy sie, ale i nie staramy sie specjalnie (zadnych temperatur, testow itd). No i ja jakos co miesiac czekam, ze @ nie przyjdzie, czuwam czy piersi bola bardziej czy mniej, czy to moze ciaza, ale za kazdym razem nic z tego... a miesiace mijają...
A poza tym wszystko pieknie cacy. Corcia rosnie, my z M szczesliwi i zakochani - czego chciec wiecej :)

Czasem Was podczytuje...
Trzymam za Was kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry