E
EEnil
Gość
Ok,byłam u fryzjera,wyrówanali mi włosy,nie jest źle
Zrobiłam obiad,zaraz jedziemy po jakieś zakupy (2 raz dzisiaj)...
Zrobiłam obiad,zaraz jedziemy po jakieś zakupy (2 raz dzisiaj)...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Carol ale ty to masz z tymi lekarzami! współczuję. ciągle na prochach...
Amalfi nom ja iui nikomu nie polecam, zwłaszcza że u ciebie zrobienie jej to byłby duuuży wydatek (z dojazdami, lekarzem tam itd.). Dobrze lekarz mówi że sensu nie ma. a zastanawiam się ty miałas sprawdzoną drożnosc? może ten jajowód masz niedrożny... Kurna ale to i tak wróżenie z fusów... ja mam dwa drożne i lipa dalej. Kiedy chcecie podejsc do ivf. My odłożylismy na przyszły rok, teraz jeszcze działamy sami wszelkimi naturalnymi sposobami. Kupiłam taki żel Kategorie > Wspomaganie Płodnego Śluzu > Żel Wspomagający Poczęcie Conceive Plus 75 ml - Sklep łykam też wiesiołka i chodzę na jogę coby się wyciszyć. Dzis chyba będzie owulacja.
Palma witam.... czy ja cos mówiłam???? proszę mi się tu pozytywnie nastawiać (do ewentualnej laparo też) robisz wszystko co możliwe żeby się udało a reszta jest od nas niezależnauda się zobaczysz!!!
Zjola działania zakończone? my w trakcie...
MMMmmm udanego wieczorku z m na Kazimierzu
Lecę na fitnes przy grabieniu lisci w ogrodzie hiiiiahiii

Pamiętam jak rok temu marzyłam o tym, że uda się na Boże Narodzenie, a tu już kolejne nadchodzą...Boże !!! Jak to boli !!!