reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

Witam Kochane, chciałabym do Was dołączyć, jestem Hania, mam 26 lat, mieszkam w Krakowie pochodzę z Gdańska staramy się o dzidziusia już prawie 3 lata. Raz udało się zajść w ciąże, ale niestety poroniłam od tego czasu minął ponad rok, a ja nadal czekam na upragnione II kreski. Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam:-)

reklama
Cześć dziewczyny :-D
100 lat mnie tu nie było:szok:
wpadłam tylko, żeby wszystkie starające się Weteranki podnieść na duchu. O pierwszą ciążę walczyłam długo, doczekałam się po długim leczeniu, milionach wizyt u gina i wspomagaczach. Wtedy też usłyszałam, że to moje pierwsze i ostatnie dziecko. Nadzieja jednak umiera ostatnia, a ja znów jestem w ciąży:sorry:
Życzę kochane powodzenia i wytrwałości!

Ostatnia edycja:
Witam,

Mam do sprzedania zastrzyk Ovitrelle w penie. (oferta tylko na Rzeszów, gdyż produkt musi być przechowywany w lodówce, więc w grę wchodzi jedynie odbiór osobisty)
Preparat Ovitrelle stosuje się u kobiet, które są poddawane leczeniu mającemu na celu stymulacjęjajników w celu wywołania owulacji (uwolnienia komórki jajowej przez jajniki) i wytworzenia wjajniku specjalnej struktury (ciałka żółtego), która ułatwia zajście w ciążę. Może on być stosowany ukobiet leczonych z powodu bezpłodności (techniki wspomaganego rozrodu, takie jak zapłodnienie invitro) oraz u kobiet, u których nie występuje owulacja (ich jajniki nie uwalniają komórek jajowych)lub funkcja owulacyjna jest niewystarczająca (ich jajniki rzadko uwalniają komórki jajowe).Preparat Ovitrelle jest dostępny wyłącznie na receptę.

Zainteresowanych prosze o PW.

Pozdrawiam :)

anuszka – teraz to nawet 70-cio latki zachodzą w ciążę (czytałam w Fokusie) więc 31 to luzik :-)

kwiatuszekq20 – no i jak?

hania$ - znamy się ze Staraczek2013, ale i na Weterankach będzie fajnie Cię poczytać :-)

rruurrkkaa – super czytać takie informacje :-) :-) :-)

Dziewczyny, dziś na 17-stą lecę zobaczyć, czy moje wielkie jajo (nie pęknięty pęcherzyk) się wreszcie wchłonął i czym zielone światło do starań. Mam nadzieję, że wszystko jest ok, bo ile można być w takim zawieszeniu. A mój luby codziennie pije lekarstweka, więc się pięknie przykłada, zatem mocno wierzę w powodzenie w najbliższym czasie. :-)

do tego czasu to chyba jajko zniosę!!!
Nie przeraża Cie wizja 2 maluchów? ja byłam w takim szoku:szok: nie potrafię sobie na dzień dzisiejszy wyobrazić jak to będzie z 2!

reklama
Do góry