• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Dzien dobry:-)

Julia odespij chociaz troche nocke kochana;-)

Edita fajnie ze jestes kochana:tak:, oby przyszla i poszla szybko i bezbolesnie;-). A z mezem zapewne musisz porozmawiac i na pewno bedzie dobrze, my polki to waleczne kobitki, wiec daszrade, wezmiesz go swoim urokiem, owiniesz wokol palca i bedzie inaczej spiewal zobaczysz hehe:-D

Fruzka zdrowka dla Was:tak:

U nas slonecznie pieknie tlyko zimno i wietrznie. Korki dzisiaj na miescie ze szok.

Milego dzionka:-)

wczoraj to mielismy pelny dom ludzi nie bylo jak a dzis musialam wstac o 5 zeby isc do lekarza po skierowanie na badania ale nic nie zalatilam bo bylo tyle ludzi ze do 12 bym nie wyszla szkoda gadac

Jazza
No postaram się go podejść:) najpierw przygotuję sobie argumenty za, i obiecam sobie nie wpadać w furię, jak mi ciśnienie podskoczy..przez niego oczywiście :-p A jak to nie da rady, to jak mówisz... urokiem go wezmę:) swoim zwierzęcym magnetyzmem :-p:rofl2:

Fruzka
Zdrówka dla Was!
Wiem, ze gripex to świństwo, ale ja czasami jak muszę być na nogach to łykam jedną tabletkę, max dwie i przechodzi:) Albo... weź dużą dawkę wit.C... np. 1000 x 3 dziennie, też pomaga. Oczywiscie mleko z czosnkiem i miodem, itp.

Luśka
A Ty masz płodne teraz?
Kurka..Może na śpiocha go weź? w nocy? Nawet się nie zorientuje :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry