Cześć dziewczynki,
maaaaaaaaaatko 2 godziny stałam w kolejce, żeby krew mi pobrali na badania :| Dobrze, że miałam ze sobą butelkę wody, bo inaczej bym chyba padła :/
cytrynowa: hihi możliwe, że szkoci postawne chłopy, żeby wiatr ich zostawił w spokoju

moniusia: oj pisanie pracy mgr to niezła przeprawa

Ja pamiętam, że ostatecznie wyszło, że najlepiej mi sie pisało jak miałam mnóstwo innych zajęć. Jak miałam czas tylko na magisterkę to zaraz mi sie inne zajęcia znalazły i nic nie pisałam

Jak tam w szkole? Udało się badania zrobić? Ooo super, że budowa rusza!
jazza: podoba mi się opcja świętowania środka tygodnia

Każda okazja dobra
haruna: tulam

Trzymaj się. Może powinnaś się do gin wybrać, żeby skonsultować ten ból? No chyba, że taki "urok" twoich cykli, to prostu trzeba przeczekać
julia: zdrówka dla młodej. Uuu cała zmiana na stojąco :/
edita: wreszcie jesteś

Podstawowe badania powinien zlecić, no chyba, że zacznie od monitringu, żeby zobaczyć czy pęcherzyki rosną i pękają. Różnie niestety to bywa z tymi lekarzami, ale mam nadzieję, że da ci to skierowanie. Eh faceci...kto ich zrozumie

Pogadacie i sobie wyjaśnicie. Dobrze będzie. Zwierzęcy magnetyzm wrrrr!
fruzka: ojej i ciebie rozłożyło. Zdrowiej i ty i syn

Niech ta pogoda się wreszcie zmieni i zrobi się ciepło.
karola: no no no iskierka jest
diore: ooo to dobrze, że od razu ci zrobili zabieg. Życzę ci, żeby się wszystko dobrze przyjęło, a mała fasolka znalazła przytulny domek w twoim brzuszku
Co do tatara to ja nie ruszę. Kiedyś jadłam i nie byłam wybredna, ale z wiekiem porobiło mi się nie wiem co i jak widzę surowe mięso to mi źle :/
Budowa domu - marzenie! A jeszcze jak się udało w wymarzonym miejscu to po prostu cudnie!
U mnie 13dc i chyba po owu...przy założeniu, że była

Zrobię sobie chyba z ciekawości progesteron w II połowie cyklu i wezmę wynik do gin na wizytę. Chcę sobie zrobić przerwę 1-2 cykle od monitoringów i chodzenia regularnie do gin, żeby sobie umysł oczyścić. Myślę, że dobrze nam to zrobi.
Udanego dnia