• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
karola: ale to fajnie jak cię chłop mobilizuje do działań ;D Mam nadzieje, że twoje przeczucia się jednak sprawdzą i zobaczysz II na teście i @ nie przyjdzie ;) :)

anula: mam nadzieję, że syn zaśnie dzisiaj sam. Może to dobrze zadziała :) To faktycznie cię płodność zaskoczyła ;D takie zaskoczenie to dobre zaskoczenie ;)

Ja już padam, wcześniej niż zwykle, ale też miałam intensywny dzień. Zrobiłam ciasto drożdżowe, pachnie mi w całym mieszkaniu...
A w weekend piekę chleb. Coś mi w brzuchu burczy...

Spokojnej nocy.

Lux oj tam Proszę mi tu skrzydel nie podcinac ;-)

Jugoslawa nooo właśnie zasypiam z nim tzn . Mam chwilę polezec ....

Jutro piateczek mmm jak milo ...

Dobranoc kobietki do jutra ;-)

Witam
Milego dnia zycze;-) dzis piatek;-) jutro choc jeden dzien wolnego;-)
A od niedzieli 6 nocek! Trzeba jakos przezyc:/ choc niewiem jak ze swietami, sprzataniem sie ogarne:/ z nocki zejde na swieconke:/:/

Anula no to dzialac;-) i jak synu ze snem?:-D

Jugoslawa nie szczuj mnie ciastem;-) uwielbiam ciasta;-)

Milego dnia!

A ja chyba autem pojade do peacy bo pada:/

P.s OVF bardzo ladnie wyznaczyl owu;-) tak jak rzeczywiscie bylo;-)
I temp poszla ladnie w gore!

Ostatnia edycja:
Witam się z rana,

Nie śpie już bo męża do pracy musiałam zawieźć.

Mogłam dzisiaj nie wstawać z łóżka, bo źle się ten dzień dla mnie zaczął. Na dworze mokro, ale ciepło.

No i najważniejsze. Proszę mnie przepisać do tabeli z terminem niechcianej na 22.04. No i przyszła franca:(

Musiałam obiecać M, że nie będe płakać, spoko, ale, że skoro w niedziele wróci to i tak mi jest smutno:(

Dzień dobry ....

Dziewczynki sily i wytrwałości życzę ... nowy cykl przed wami ....

Jula a gdzie tam ... ładnie było a o 5 przypelzl .. no ale lepsze to niz w środku nocy, staral sie ....
A srarego wczoraj wzielam w obroty oj dzialo się ;-)

Q pracy jestem bleee ....

reklama
Hej, hej:)

Karola
Tak mi przykro:( Tulam....
Myślałam, że się udało :-(
Czyli teraz cykl na luzie, i się uda:-D

Madzia
Tulam:-(
Ale cykle 28dniowe nie są złe! Szybciej ovu będziesz mieć i szybciej doczekasz się II kresek:):-D Może właśnie Ci się wyregulowały po porodzie?

Julia
Piękna tempka i wykres :tak:Czekamy na efekt w postaci II kresek:tak:
A te 6nocek pod rząd to jakaś masakra! :no: I to jeszcze przed świętami! Współczuję!

Lux
Mój Młody od zawsze kąpie się o 20.00 (plus minus). Jak jest w pidżamce to zasada jest taka, że nie wychodzi już z łóżka tylko zasypia. Dzięki temu uniknęłam siedzenia i zabawy do 23 czy 24 jak niektóre dzieci potrafią - "bo nie chcą spać" :-D U mnie zawsze - kąpiel, kiedys mleczko, i spanko. Taki nasz rytuał:) A on mało śpi, więc jakby chodził spać wcześniej, to wstawałby chyba o 4-5 rano :szok:

Missiis
Jak zatoki? Przeszły?

Jazza
Ja też uwielbiam buty:) Kiedyś tłumaczyłam mężowi, że nie mogę mieć dwóch par jak on, bo nie każde buty pasują to spodni czy sukienki czy spódnicy, które mam na sobie:) czy do bluzki:rofl2::happy: Przyzwyczaił się:)

Jugosława
O...Drożdżowiec! To wpadnę do Ciebie po kawałek:) Uwielbiam :-D
Jak coś się dzieje w brzuchu, to dobrze:)

Ja dzisiaj planuję zrobić bigos na jutro:) Taką mam zachciewajkę:) Dobry bigos nie jest zly, a powiem nieskromnie, że wychodzi mi przepyszny:)
U nas znowu mży i jest szaro i ponuro:baffled:
I dziewczyn @ popsuły mi humor...Ech....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry