Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiec się prześpi, później zabawa już z mamą po pracy, podwórko, kolacja, kąpiel (ząbki w kąpieli myjemy
) i lulu. A jak nie śpi w dzień bo np. nie może zasnąć w dzień czy pospał aż do 8 (co się raz na ruski rok zdarza) to go przetrzymuję z kąpielą do 19, pada od razu i śpi do 6
I kąpie go o różnych godzinach. Ale każde dziecko jest inne, i każdy rodzic robi po swojemutez wlasnie o tej wodzie czytalam. Gdzies wpadlo mi tez w oko, ze flegamina rozrzedza sluz, akurat dobrze sie skalda, bo wypilam juz pol butelki podczas tego chorobska, jednak nie mam zadnych objawow owulacj, ZADNYCH. Mi to nawet blask ksiezyca juz nie pomozePostanowiłam, że od tego cyklu zaczne brać wiesiołka. Ostatnio skarżyłam się, że nie widze u siebie śluzu płodnego za bardzo, to może tu jest pies pogrzbany. Dużo dziewczyn sobie go chwali, więc czemu nie. Musze zacząc jeszcze pić dużo wody. Wycztałam, że kilka dni przed ovu powinno się nawet po 2 litry dziennie pić, żeby śluż płodny był. W końcu człowiek w większośći z wody się składa![]()

Dziewczyny, a z hnnej beczki to chce zalyzyc firme, macie jakies doswiadczenie, pomysly? Jestem z Wawy