Witajcie kochane:-)
Lux ci kierowcy czasem sa zyczliwi, czapke tez odzyskalam haha
Karola oj przykro mi, ale nie ma @ jest nadzieja, a sa przypadki takie, ze testy nie pokazywaly dlugo ciazy, a ona byla, wiec...A jak facet taki chetny to nie dawaj mu chwili wytchnienia;-)
Missiiss kochana fajna taka kawka i ploteczki z mama na pewno, ja z moja nigdy czegos takiego nie przezylam, bo jestesmy dla siebie obcymi ludzmi, ale z przyjaciolkami to i owszem
Fruzka na fryty to i ja jade, wiec szykuj sie

. A co do facetow to ja pare lat temu zaszlam w ciaze z poprzednim narzeczonym, z ktorym nota bene planowalam slub, z jego strony byly rekoczyny, a we mnie zbyt duzy strach by odejsc..coz zwiazek toskyczny, jak zaszlam w ciaze to jego reakcja byla taka, ze zadnej kobiecie tego nie zycze, nawet do lekarza ze mna nie poszedl, coz chyba na jego prosbe ciaze stracilam, a tamten padalec nawet ze mna nie poszedl na zabieg, potem sie jeszcze na dobitke dowiedzialam, z emnie zdradzal menda jedna i wtedy urzadzilam mu taka awanture bez strachu i odeszlam i zeby przed nim uciec to zdecydowalam sie zaryzykowac i postarc o stypendium w USA i chyba los mi pomogl i je dostalam i wyjechalam na 4 lata...i stwierdzam, ze co na snie zabije to nas wzmocni..teraz mam mojego M zupelnie inny, kochajacy, ze swieca takich szukac, ale los mi go dal, aby mi wynagrodzic pewne rzeczy chyba hehe;-)
Anula kochana zobaczysz m sie przekona do badan, faeci podchodza do nich prawie jak do utraty meskosci chyba, bo plodzenie dzieci i bycie samcem alfa to wyznaczniki ich meskosci, dlatego faceci tacy dumni sa kiedy ich kobiety z brzuchem chodza i wszyscy widza, ze on w sypilani sie sprawdza.. a boja sie tych badan, bo moga pokazac cos czego sie boja... im tzreba dac czas, przeczekac i probowac z nimi rozmawiac i przekonywac, ze to go nie wykastruje w zaden sposob.Bedzie dobrze zobaczysz. Trzymam kciuki za twoja dzialalnosc i planiki:-)
Julia ja tez jestemn czekoladocholikiem

, lekarze mowic ze nie ma dla mnie ratunku

, wiec coz zrobic, najwyrazniej moj organizm potrzebuje cukru, aby dobrze funkcjonowac, nie jem codziennie, ale kiedy jest ochota to troche zjem, aby zaspokoic potrzeby na szczescie zyje w biegu wiec tego po mnie nie widac. Wspoczluje tych 6 nocek kochana przed swietami, oby do przodu:-)
Jugoslawa ciasto drozdzowe mniam mniam, na wielkanoc bede robic babke drozdzowa z rodzynkami, nie moge sie doczekac, uwielbiam
Karola doczytalam, ehh co za wredna franca
Madziolinka i u Ciebie franca przyszla no co za podle stworzenia z tych @, nakopac im i tyle
Edita ja mojemu M tez musialam tlumaczyc, ze poo to mi tyle par butow, bo nie kazde pasuja akurat do tej sukienki czy spodni, a przeciez nie chce abym wygladala jak poldupek zza krzaka chyba hahahaha

przyznal mi racje i stara sie nic nie mowic, ale w naszej szafie mozna zobaczyc roznice miedzy nami, bo jego rzeczy sa przytloczone przez moje hahahah i co ja moge poradzic, zawsze mu mowie, ze to dla niego, aby mogl oko cieszyc moim wygladem

Limonka ja zarzadzam jedna ze szkol jezykow obcych w Wawie, nie mam wlasnej dzialalnosci, mam ta prace od konca stycznia, wczesniej pracowalam w prywatnej szkole z jezykiem wykladowym angielskim i pwoiem szczerze, ze sporo wiem na temat nauki jezykow obcych, jestem tez z wyksztalcenia miedzy innymi rowniez i nauczycielem cp rawda historii i WOS, ale jesli chodzi o nauke jezykow obcych to powiem, ze jest to dobry biznes w dzisiejszych czasach.
Wczoraj padlam i nie doczytalm Was;-). Piatek przed swietami mam wolny hahaha, wiec juz plany porobione, bo zrobie gruntowne porzadki w piatek i w sobote bede gotowac;-). wszystko juz sobie poplanowalam, wiem swir ze mnie hehe

U nas dzis piekna pogoda, sloneczko swieci, wczoraj popadalo, a dzis pieknie swieci

. Mam nadzieje, ze na swieta tez taka piekna pogoda bedzie.
Kurcze jak sie slucha o tym pilocie co celowo zabil 150 osob na pokladzie, vo chcial popelnic samobojstwo to wlos sie jezy...im dluzej zyje tym mniej ten swiat ogarniam
Milego dnia:-)